1 jaar samen

Wanneer jij een relatie hebt is het leuk om eens de tijd bij te houden. Hiermee bedoel ik de tijd die je al samen bent en samen een relatie hebt. Wanneer mensen dan aan jullie vragen hoelang jullie al samen zijn kunnen jullie een exacte datum noemen. Dat is voor jezelf ook handig om te weten. Daarnaast is het een goede reden om eens in de zoveel tijd eens wat leuks met z’n tweetjes te doen. Je kan bijvoorbeeld afspreken elke maand samen een dagje iets leuks te doen.

Maar dan, dan heb je een jaar samen.. Wat doe je dan? Een jaar is niet iets en het is zeker de moeite van het vieren waard. Het is dan ook leuk wanneer je iets leuks weet te verzinnen om op die dag samen met jou vriend te doen. Hij zal het hier vast mee eens zijn. Maar hoe verras jij jou vriend nou? Wat zijn leuke idee├źn? Vaak willen mensen wel iets samen ondernemen wanneer ze een jaar samen zijn maar weten ze simpelweg niet wat. Weer een keer naar de bioscoop of uit eten is ook zo saai. Wil jij echt iets bijzonders? Ga dan voor een weekendje weg!
Boek een leuk hotelletje in een mooie stad. Parijs is hier een populair voorbeeld van. Deze stad wordt vaak bezocht door koppeltjes en wordt dan ook echt de stad van de liefde genoemd. Een mooiere stad om heen te gaan is er dan ook niet.

Maar wanneer jij of jou vriend niet zo houden van grote steden, maar bijvoorbeeld liever het rustige strand opzoeken, kan je natuurlijk ook naar een waddeneiland gaan. Hier komt bij dat dat ook een stuk goedkoper is en je dus ook op het eiland wat meer geld kan uitgeven. Slaap in een hotel aan het strand en ga ’s avonds lekker uiteten. Verwen elkaar en verras elkaar met een lekker massage en borrel op het strand! Zeker een aanrader.

1 2 3 4 5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie