10 must haves van Guess

Het mode merk Guess heeft super veel mooie tassen, accessoires en kleding. Er zijn daarom erg veel items die je echt niet kunt missen en daarom eventjes moet zien. Hier onder staan tien must haves van het glamour merk Guess.

Deze erg grote en lange trui wordt eigenlijk als jurk gebruikt. Het stofje is erg speciaal omdat het een beetje glimt. Het ziet er mooi en glamour achtig uit. Het lijkt net als of de jurk/trui van een soort slangenhuid is gemaakt. Hij is dus erg speciaal en dat vind ik erg mooi. Ook de kleur past goed bij deze trui.

Een zwart strak jurkje is altijd handig. Dat moet je eigenlijk altijd in je kast hebben hangen. Het is natuurlijk niet leuk omdat een super saai zwart jurkje te hebben. Daarom is deze perfect, hij is net eventjes iets anders dan andere zwate jurkjes. Ik vind de voorgevormde bovenkant er mooi en sexy.

Dit kleine tasje is super handig, je kunt hem makkelijk omhangen en je belangrijkste spullen er in doen. Het is namelijk niet leuk om naar een feestje te gaan met een enorme tas.

Deze portomonnee is erg mooi. Dat komt vooral omdat hij glimt, maar toch ook en beetje stoer blijft. Ik vind de sluiting erg mooi en passend bij de rest van de stof. Hij is best groot, dus je kunt er veel in opbergen.

Deze broek heeft wel een beetje humor, maar is ook zeker in de mode. Dat komt omdat dierenprintjes op dit moment veel gedragen worden. Ik vind het model van de broek ook erg mooi.

Deze jurk is super opvallend door alle pailletjes met de vele kleuren. Ook de achterkant van de jurk kan niemand ontgaan zijn. Super mooi dat er een enorme v-hals aan de achterkant zit, erg sexy.

Deze tas is veel groter dan de andere tas. Deze tas is perfect om mee te nemen tijdens het shoppen. Er past veel in, maar hij is ook weer niet te groot.

Deze muts is super warm en modieus. De kleur past bij veel andere kleuren zodat je hem makkelijk kunt combineren met je jas. De vorm is erg vrouwelijk en deze muts maakt je gelukkig niet lomp.

Bij deze muts horen natuurlijk ook bijpassende handschoenen! Makkelijk voor als het koud isĀ en je wilt shoppen, wandelen of iets anders.

Dit warme vest is super warm door de stof die gebruikt is. Door de vorm blijft hij ook nog elegant.

debijenkorf.nl

 

 

Authored by: Redactie