10 Hippe Populaire Pinterest Pins

Pinterest is een online prikbord waar mensen afbeeldingen op kunnen delen. Ken je het nog niet? Neem dan zeker de moeite om de site een keer te bekijken! Er staan een hoop leuke foto’s en afbeeldingen op.

Ik heb voor jullie een selectie gemaakt van de 10 leukste pinteres pins.

Zo vond ik deze pin erg leuk.  Het jurkje is mooi getailleerd waardoor je figuur er goed in uitkomt. Het bloemenpatroon geeft het jurkje een heerlijk zomers gevoel. Hij is gemaakt van een luchtige dunne stof, waardoor het jurkje ideaal is om te dragen met warm weer.

Deze foto is ook zeker één van mijn favorieten. De jurk is fantastisch! Hij is vrouwelijk, elegant en tegelijkertijd ook nog erg sexy (door de laag uitgesneden hals).

Deze pinterest pin vond ik ook erg leuk. Dit omdat ik het erg bijzonder vindt. Het is eigenlijk een heel simpel jurkje , gewoon wit met zwarte stippen, maar de hele compositie geeft het jurkje een heel leuk effect. Het laat eigenlijk zien dat iets wat van zichzelf heel simpel is toch kan uitblinken.

Deze bruidsjurk mocht ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. De bruidsjurk staat voor elegantie en laat je vrouwelijke vormen mooi uitkomen.

Deze hakken stralen iets liefs, maar tegelijkertijd iets opwindends uit. Erg leuk voor onder een vrolijk rokje in de zomer!

De look die op deze foto is afgebeeld is perfect voor voorjaarsweer, wanneer de temperatuur nog niet zo hoog ligt.

De pinterest pin vond ik vooral erg stoer. Het jasje, de sleehakken en de zonnebril geven het model een nonchalante look.

De look op deze foto is gemaakt om te stralen deze zomer! De roze strik in het haar maakt de look helemaal af.

Ook deze afbeelding mag zeker niet in deze selectie ontbreken. Normaal worden denim blousjes gewoon boven een donkere broek gedragen en niet helemaal tot boven dichtgeknoopt. Dat verschil maakt dat deze look erg origineel is.

Ook deze look is erg leuk. Ga voor imitatiebont deze winter! Helemaal hip en ook nog eens heerlijk warm. Combineer immitatiebont met simpele neutrale kleding, waardoor het immitatiebont mooi op de voorgrond staat.

pinterest.com

 

 

 

Authored by: Redactie