10 Populaire Fashion Foto’s op instagram voor een stralende look

Op instagram staan weer veel leuke fashion foto’s die je een stralende look kunnen geven. Want, wie wil er nou niet stralen? Soms heb je een saaie dag of een vervelende week en dan wil je er wel stralend uitzien. Hier onder staan een paar items en tips die je weer laten stralen. Dus ga maar snel kijken!

Als je een saai blousje of een saai shirtje hebt, kun je deze kledingstukken weer helemaal opvrolijken door het dragen van een kraagje. Je kunt de kraagjes helemaal zelf maken door ze van een ander oud kledingstuk af te knippen. Je kun deze leuke kraagjes dan opvrolijken met studs, bloemetjes of iets anders leuks.

Armbanden zijn altijd leuk bij een outfit, vooral als ze vrolijke kleurtjes hebben zoals blauw en roze. Je kunt heel veel armbanden bij elkaar dragen om het nog speelster te laten lijken. Je kunt dan blijvoorbeeld roze met blauw en zilver combineren.

Doe eens een keer iets anders aan dan alleen maar sneakers of uggs. Leuke vrolijke hakken maken je outfit vrouwelijker en vrolijker. Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om een leuke outfit te zoeken. Gekleurde hakken staan altijd mooi.

Als je houdt van het dragen van basic shirtjes kun je eens proberen om dit niet te combineren met een jeans of een shortje, maar met een rokje of broekje met felle kleurtjes. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld een bloemetjes printje of ruitjes. Dat staat erg vrolijk, maar je bent niet over de top.

Waarom toch altijd alleen maar los haar, staatjes of knotjes. Het is leuk om er een keer iets meer werk van te maken en je haar wild in een vlecht te doen. Je kunt het ook opsteken of meerdere vlechten maken en bij elkaar binden.

Als je echt een keer iets heel anders wilt, kun je ook eens proberen om een grappige legging te dragen. Een legging met gaten of bloemetjes of een andere print is erg vrolijk en eens een keer iets anders dan normaal.

Je kunt ook gewoon een keer een heel ander kledingstuk aan doen dan je altijd al doet. Zoek in de winkel eens naar iets want je anders nooit zou dragen. Bijvoorbeeld een grappig shortje met en vreemd model of een hemdje met een aparte achterkant.

Soms moet je de humor zoeken in kleine details, bijvoorbeeld deze sokken. Er is voor elke dag een ander paar sokken met een leuk kleurtje.

Deze hakken zijn super stoer. De studs geven erg veel uitstraling aan je outfit. Je voelt je vast erg zelfverzekerd met deze hakken.

Je kunt ook altijd iets leuks in je haar doen om je outfit te laten stralen. Een veertje of een gekleurd touwtje is erg leuk en het is ook nog eens makkelijk.

web.stagram.com/search/Fashion/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Authored by: Redactie