10 Hippe Polyvore looks voor de zomer

Ik heb weer even een kijkje genomen op de site van Polyvore en heb gekeken naar leuke looks voor de zomer. Ik ben eigenlijk al helemaal klaar met de winter en vind het heerlijk om nu al naar zomer items te kijken. Zo kan je al vroeg beginnen met leuke combinaties zoeken voor de zomer.

http://www.polyvore.com/

De schoenen passen heel goed bij het schattige jurkje. Zoals je kunt zien, horen de oorbellen bij de ketting. Doordat dit een simpele outfit is, kan je dat prima doen.

 

 

 

http://www.polyvore.com/

Echt een geschikte look voor een dagje strand. Rietenhoedjes zijn helemaal goed voor dit soort uitstapjes en het staat ook nog eens super leuk! Als je merkt dat je outfit wat meer kleur kan gebruiken, kun je altijd een sjaaltje om doen.

http://www.polyvore.com/

Ook hier zien we het rietenhoedje weer. Je ziet een paar keer de kleur blauw terugkomen; het tasje, de oorbellen en in het jurkje. Blauw past mooi bij bruin, dus het hempje is hier helemaal goed. Ik vind het combineren van kleuren altijd erg belangrijk in een outfit. Het ziet er een stuk verzorgder uit en natuurlijk ook leuker!

 

http://www.polyvore.com/

Dit zijn twee verschillende soorten setjes. Als je het jurkje zo ziet, valt het misschien een beetje tegen. Maar zulke jurkjes moet je altijd even aan zien staan. Met een bruin tintje ziet het er meestal al een stuk anders uit. De witte pumps eronder staan helemaal geweldig.

 

http://www.polyvore.com/

Deze look kan ook gedragen worden in de lente. Broeken met gaten zijn nog steeds een must have. Vooral in de zomer als het iets kouder is, kun je toch nog een beetje iets laten zien van je bruine benen. Zelf zou ik in de zomer kiezen om sleehakken te dragen onder een skinny. Een wit blouseje kan hier heel goed boven en de sieraden fleuren je outfit helemaal op.

 

 

http://www.polyvore.com/

Ook deze outfit kan je prima in de lente dragen. Ik vind dit een super mooie kleur broek. Lekker fris en zomers. De kleur rood/oranje staat er heel goed bij en dit kan je laten terugkomen in je sieraden.

 

 

http://www.polyvore.com/

Live, love, laugh. De tekst zegt het al. Met deze outfit straal je één en al geluk uit. Dat is toch ook juist wat je wil in de zomer? Erg schattige sandaaltjes die je onder alles kan dragen. Zowel onder een broek, short en jurkje. Deze kunnen dus niet missen in je koffer.

 

 

http://www.polyvore.com/

Ik vind dit een erg stoere look. We zien tegenwoordig steeds vaker dat er laarzen gedragen worden onder een kort broekje. De giraf op het shirt vind ik erg grappig. Deze kleuren kun je bijvoorbeeld door sieraden terug laten komen in je outfit.

 

 

http://www.polyvore.com/

Dit is mijn favoriete outfit. Erg leuk gecombineerd. Het glitter truitje staat perfect op deze broek. In de zomer of lente kan je de pijpen van je broek omslaan. Vooral als je er pumps onder aan doet, staat het super leuk!

 

 

http://www.polyvore.com/

Geschikte outfit voor een feestje. Zoals ik ook wel vaker zeg, hoef je naar een feestje echt niet altijd een jurk te dragen. Je ziet dat je met een leuk gekleurde broek en zo’n blouseje al een hele chique indruk achterlaat. Leuk dat de kleur van de oorbellen weer terug komen in de schoenen.

 

 

 

 

 

Authored by: Redactie