12 kilo afvallen

Wanneer men in de spiegel kijkt kan het zijn dat er flink wat overtollig vet op het lichaam te zien is. Om effectief 12 kilo af te vallen moeten er een aantal stappen worden ondernomen. Zo zal eerst het drink- en eetpatroon drastisch moeten worden aangepast. Hoe meer er gegeten en gedronken (behalve water) wordt, hoe meer calorieën er dus het lichaam binnen komen. Door deze calorieën ontstaat er dus overtollig vet.

zo snel mogelijk afvallen

 

De calorieën zullen verbrand moeten worden om 12 kilo af te vallen. Kom vandaag eens achter je computer uit en ga lekker sporten, een stukje lopen of baantjes trekken in het zwembad. Dit zorgt ervoor dat je lekker in beweging bent. Deze beweging is nodig om de 12 kilo’s kwijt te raken.

afvallenfron2

Snel 12 kilo afvallen
Wanneer je er voor kiest om af te vallen wil je uiteraard dat dit zo snel mogelijk lukt en dat je dus snel resultaat boekt. 12 kilo is niet zomaar weg, er zal flink wat voor gedaan moeten worden. Het is verstandig om een goed dieet op te zoeken, recensies daarover lezen is van belang. Zo kun je erachter komen wat een goed dieet is. Daarbij zijn er een aantal tips waarmee je snel 12 kilo kunt afvallen. Zo moet er veel water gedronken worden en ongezonde dingen moeten worden gemeden. Een stevig ontbijt is van belang, neem niet teveel eten tijdens een maaltijd in de avond. Deze calorieën zullen niet snel verbrand worden, dus weinig eten is noodzaak. Een stevig ontbijt zorgt ervoor dat de maag de gehele dag door een stevige bodem zal hebben, dit mag worden aangevuld door een gezonde lunch en een avondmaaltijd die goed vult, maar wel gezond is. Ook het nemen van gezonde tussendoortjes als stukken fruit en rauwkost kunnen ervoor zorgen dat je snel 12 kilo afvalt. Wanneer er een hongerig gevoel ontstaat moet er veel water gedronken worden of een gezond tussendoortje worden genuttigd. Dit alles, minder en/of aangepast eten en drinken in combinatie met bewegen, zorgt ervoor dat het mogelijk is om 12 kilo af te vallen.

Authored by: Celine

There is 1 comment for this article
  1. Kiss & Make-up at 9:53 am

    12 kilo, oei oei, dan schiet er echt niks meer van mij over denk ik 🙂 Het lijkt me echt niet makkelijk om zo veel gewicht te verliezen, maar met veel beweging en gezond eten zou het uiteindelijk wel moeten lukken.

Geef een reactie