15 kilo afvallen in 3 weken

15 kilo afvallen binnen 3 weken! Dat klinkt natuurlijk erg positief, maar is zeker mogelijk. Let op dit kan alleen met professionele hulp van een diëtiste en sportcoach. Er moet dan per week 5 kilo lichaamsgewicht kwijtgeraakt worden. Dit kan bereikt worden door het volgen van een dieet. Een dieet is een methode om overtollige kilo’s kwijt te raken.

Wanneer je te zwaar bent, kun je voor je gezondheid of omdat je een maatje minder wilt, af willen vallen. Een strak lichaam is immers mooier dan wanneer er overtollig vet zit, vetrolletjes te zien zijn. Om dit overgewicht kwijt te raken kan er een dieet gevolgd worden. In het dieet worden dan gezonde producten voorgeschreven en ongezonde producten zullen worden verboden. Het drinken van veel water is bij elk dieet van belang. Wanneer er een hongerig gevoel ontstaat moet je water drinken, dat neemt het hongerige gevoel weg.

Snel afvallen binnen drie weken
Om 15 kilo af te vallen binnen een termijn van drie weken, moet er dus per week 5 kilo af. Dit kan bereikt worden door het dieet, ook is het belangrijk om zelf goed op te letten wat je allemaal binnen krijgt. Je kunt dan denken aan tussendoortjes die je neemt, deze moet je vervangen door gezonde producten als groenten en vruchten. Ook een bakje rauwkost is een aanrader als er een hongerig gevoel ontstaat. Op zo’n moment is het erg gemakkelijk om wat lekkers te nemen, dat is vaak ongezond. Een appel is dan een goede aanrader, ook een ander stuk fruit mag natuurlijk. Dit zal ervoor zorgen dat je snel afvalt binnen drie weken.

appel

15 kilo kwijt raken
15 kilo kwijt raken klinkt als een hele opgave, maar als je dit uitsmeert over een tijdsbestek van 3 weken valt het nog reuze mee om dit resultaat te behalen. Je moet er wel wilskracht voor bezitten en er dus echt voor gaan! Per week moet je 5 kilo kwijt zien te raken, dat lijkt al een stuk gemakkelijker dan 15 kilo in 3 weken (maar het is hetzelfde). Een dieet kan worden gehanteerd, veel water drinken is van belang en ongezonde tussendoortjes moeten worden gemeden en/of vervangen door fruit (met mate). Op tijd gaan slapen kan ook helpen om 15 kilo af te vallen binnen 3 weken. De verleiding van bijvoorbeeld de zak chips of de blokjes kaas om 22.00 uur komen dan te vervallen. Loop liever een blokje om voordat je gaat slapen. Pas je drink-, eet- en leefgewoonten aan, dat komt je gewicht ten goede.

Authored by: Celine

There is 1 comment for this article

Geef een reactie