20 kilo afgevallen

Het is natuurlijk prachtig om te zeggen dat je 20 kilo bent afgevallen. Wanneer je dan bijvoorbeeld op een verjaardag bent en mensen hebben je lang niet gezien, dan zullen ze verbaasd zijn over je. Als je 20 kilo kwijt bent geraakt dan ben je een stuk slanker en ook in je gezicht zal het een en ander veranderd zijn. Maar voordat je 20 kilo bent afgevallen heeft er natuurlijk heel wat plaats gevonden. Je raakt immers niet zomaar overtollige kilo’s kwijt. Afvallen vereist immers een goed dieet en veel doorzettingsvermogen. Veel mensen beginnen aan een dieet maar haken na enige tijd al weer af. De verleiding is dan vaak te groot en ze vallen terug in hun oude eet- en drinkpatroon. Als jij wilt dat je over een tijdje kunt zeggen dat je 20 kilo (of een ander aantal om op je streefgewicht te komen) bent afgevallen moet je een aantal zaken goed in acht nemen.

photodune-2122261-healthy-snack-xs

20 kilo afvallen hoeft geen zware opgave te zijn
Wanneer je aan een dieet begint doe je er goed aan om een streefgewicht op papier te zetten. Veel mensen die willen afvallen raken vaak maar enkele kilo’s kwijt die er binnen de kortste weer bij komen. Daarbij moet je kiezen voor een goed dieet wat ook daadwerkelijk zal helpen. Veel diëten vertellen je immers niet de juiste manier waardoor je dus niet snel kilo’s zult kwijtraken.

sca

Wanneer je dus op zoek bent naar een dieet dat er voor zal zorgen dat je 20 kilo afvalt, doe je er goed aan om een dieet op te zoeken dat zich al bewezen heeft. Je kunt dan voor een dieet kiezen dat erg populair is. Wanneer een dieet populair is, kun je immers zien dat het dieet werkt, veel mensen hebben er immers al voor gekozen. Wanneer je dus over een tijdje wilt kunnen zeggen dat je 20 kilo bent afgevallen dan moet je een goed dieet kiezen. Daarbij is ook doorzettingsvermogen van belang, beginnen is immers gemakkelijk maar doorgaan op moeilijke momenten kan erg lastig zijn. 20 Kilo afvallen hoeft geen onmogelijke opgave te zijn, als je voldoende wilskracht hebt!

Authored by: Celine

Geef een reactie