2e filiaal La Perla in Nederland

La Perla opent op donderdag 18 september haar tweede filiaal in Nederland. Er zat er al één in Den haag. De tweede komt te zitten in de PC Hoofdstraat in onze hoofdstad.

La Perla is een Italiaans lingeriemerk dat al bestaat sinds 1954. Het merk heeft al 114 vestigingen wereldwijd, waarvan 2 dus in Nederland.

Ook La Perla was te zien tijdens de Fashion Week. Hier lieten ze natuurlijk hun nieuwe collecties zien. Op hun site staan de verschillende categorieën van de lijnen die ze hebben. Het gaat hier om de stof, de bewerking en verwerking en de modellen van het ondergoed. Naast lingerie hebben ze ook een ready-to-wear lijn, badmode en nachtmode. Naast gewone ondergoed hebben ze ook lingerie voor bruidjes. Deze modellen zijn zodanig gemaakt dat het onder alle jurken past en ook daarna nog super sexy is. Ook voor honeymoon vakanties zijn er setjes verkrijgbaar. Deze collectie is net wat luxer bewerkt dan de gewone lingerie lijnen. Vanzelfsprekend eigenlijk.

Ook hebben ze gewone nette gelegenheids- en vrijetijdskleding. Ze hebben natuurlijk meer voor de dames, maar ze zijn de mannen niet vergeten. Voor de heren zijn er diverse collecties van badmode en nachtmode tot basics en ondermode. Er is zelfs een catwalk collectie voor de mannen. Een must see, volgens ons!

Celebrities als Kendall Jenner en Mirander Kerr droegen eerder al ontwerpen van La Perla. Zo zijn er meer sterren die gespot zijn in La Perla.