3 jaar samen

3 Jaar samen is niet zomaar wat en is zeker de moeite van het vieren waard. Wanneer jij drie jaar samen met je huidige vriend bent betekent dat dat jullie elkaar wel echt leuk moeten vinden en kennen wel allebei vol voor elkaar gaan. Anders zou je niet drie jaar achter elkaar met dezelfde persoon een relatie hebben. Wanneer jij dan drie jaar met deze persoon bent is het leuk om hem een keertje te verrassen. Maar hoe doe jij dat nou? Ben jij totaal inspiratieloos en kan je dus wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder!

Natuurlijk kan je elkaar gemakkelijk verrassen met een leuk kadootje of iets dergelijks. Dit kan erg leuk zijn, maar is wel erg saai en standaard. Ook weet jij vaak niet zo goed wat de ander precies wilt hebben en waar je hem echt blij mee kan maken. Veel leuker is het om samen een activiteit te ondernemen zodat je later ook iets hebt om naar terug te kijken. Iets waar je allebei een hoop plezier aan beleeft en wat je een tijdje zoet houd.

Ga bijvoorbeeld lekker een weekendje weg! Dit hoeft helemaal niet zo duur en ver te zijn als jij denkt. Ook de wadden eilanden zijn hier bijvoorbeeld erg geschikt voor. Samen op het strand wandelen, picknicken en ’s avonds gezellig met je vriendje uit eten. Wat wil je nog meer? Vergeet niet veel foto’s te maken! Dat is namelijk erg leuk om te bewaren voor later en om later met je vriendje terug te kijken naar die leuke dagen samen. Stel van te voren een grote mand samen met allemaal lekkere hapjes en lekker drinken voor onderweg. Zo maak jij jullie weekend nog net wat leuker.

Ook een aanrader is de stad Parijs. Dit is de stad van de liefde en het is dan ook niet voor niets dat koppeltjes hier vaak samen geen gaan. Zeker een aanrader dus!

c1 c2 c3 c4 c5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie