4 beach trends 2015

Net zoals alle andere zomers willen wij, als vrouwen, er weer fantastisch uitzien, ook op het strand! Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends omtrent de Swimwear. De meeste trends zagen we al voorzichtig te voorschijn komen afgelopen zomer. Hieronder zullen wij een aantal trends doornemen voor de zomer van 2015. Laat je inspireren!

Trend 1: overall prints

De eerste trend is print! Het maakt niet uit wat voor prints, als er maar prints op je zwemkleding te zien is. Het kunnen allerlei soorten figuren zijn. De meeste zwemkleding is voorzien van een rijke bloemen print.

567

Asos – Sunmarin – Banana Moon

Trend 2: High Neck top

Bij de tweede trend zijn de tops erg hoog. Er is geen sprake van een decolleté. Een nadeel hiervan is, dat je minder mooi egaal bruint als je aan het zonnen bent.

8913

Asos – H&M -Seafolly – Southbeachswimsuits

Trend 3: Sporty

Waar het ons aan moet denken is Baywatch, hihi! Deze trend is veel gespot op de catwalk. De zwemkleding is veelal uitgerust met een rits. Daarnaast geven ze een sportieve indruk.

Zou jij er eentje aanschaffen?

ashmprodha

Asos – H&M – Southbeackswimsuits

Trend 4: Retro

De retro zwemkleding bestaat bij bikini’s zijn hoge broekjes. Ook de badpakken zijn in de retro look omgevormd. De meeste badpakken in dit soort hebben kleine pijpjes.

161718

Asos РEsther Williams Vintage Р Urban Outfitters