4 x Celebrity look alikes

Er lopen ruim 7 miljard mensen op de aarde rond en per dag komen er ongeveer 209.000 mensen bij. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat er tussen al deze miljarden mensen een paar personen bij zitten die erg sterk op iemand anders lijken. Vaak lijkt het of vooral bekende celebrities dubbelganger hebben, maar dit komt natuurlijk doordat mensen celebrities kennen. Misschien heb jij ook wel een dubbelganger maar woont deze in Australië en zullen jullie elkaar waarschijnlijk nooit tegenkomen.

Het grappige is dat niet alleen verschillende burgers op elkaar lijken, maar dat ook verschillende celebrities heel erg op elkaar lijken. Soms is de gelijkenis zo opvallend dat je zou denken dat ze stiekem gewoon familie van elkaar zijn!

Rihanna

look
Beeld : Grazia

 

 

De 22- jariga Adele Lara uit Boston wordt als ze op straat loopt continu gevraagd om foto’s en handtekeningen omdat ze zo op de zangeres Rihanna lijkt.

Harry Styles
look1
Beeld: Eonline

De eveneens Britse Jacob Skelton lijkt volgens sommigen enorm echt op de populaire boyband zanger Harry Styles. Wat wel een verschil is tussen de twee is dat Jacob Skelton niet kan zingen, vertelt hij Eonline.

Zooey Deschanel en Katy Perry
look2
Bron: Daily News

Niemand zou raar opkijken als Zooey Deschanel en Katy Perry zusjes blijken te zijn. De brunettes met blauwe ogen lijken gewoon té veel op elkaar!

Leighton Meester en Minka Kelly
look3

Als je de film The Roommate kijkt zul je erg je best moeten doen om erachter te komen wie wie is tijdens verschillende scenes. Look alikes Leighton Meester en Minka Kelly spelen namelijk de hoofdrollen in deze film.