4x prachtige oorbellen

Er zijn vrij veel meiden die gaatjes laten schieten, en ze vervolgens dicht laten groeien omdat ze vergeten oorbellen te dragen. Eeuwig zonde! Helemaal nu er zo veel leuke oorbellen te koop zijn. Van kleine subtiele zilveren knopen tot oorbellen tot bijna op je schouders met felgekleurde steentjes, en natuurlijk nog alles daar tussen in. Een mooi paar oorbellen geeft je outfit net dat beetje extra en maakt je outfit helemaal af.
In dit artikel laten wij jullie vier paar mooie oorbellen zien, waaronder Oriëntaalse hangers en minimalistische zilveren oorbellen.

Teardrop Danges, River Island €14,95
Deze oorbellen van River Island vallen op doordat ze zo groot zijn, maar hebben geen schreeuweige felle kleur waardoor je ze ook met een chique outfit kunt combineren. In de zilverkleurige oorbellen zitten doorzichtige en witte steentjes.
oorbel

 

Oriental, Lily and Rose €52,95
Deze oorbellen zijn nog groter dan de vorige en ook nog opvallender! Wat voor outfit je ook draagt, met deze oorbellen val je sowieso op. Wij zijn helemaal gek van de turquoise kleur van de steentjes.
oorbel2

 

PS Caija Earrings, Pieces €9,95
Deze oorbellen zijn 2,5 centimeter en daarmee dus een stuk korter dan de oorbellen hiervoor. De oorbellen zijn mooi op een subtiele manier door de combinatie van zilver en witte pareltjes.
oorbel3

 

Rod Earring, Isabel Lennse €74,95
Wij houden wel van de minimalistische uitstraling van deze oorbellen. Ze zijn subtiel en elegant, zonder saai of onopvallend te zijn.
oorbel4

 

Authored by: Celine

Geef een reactie