5 Broeken van Blue Blood

Het label Blue Blood heeft erg veel kleding en accessoires voor mannen, maar ook voor vrouwen. De broeken van het merk zijn erg populair en worden op vele plekken verkocht. Omdat ik vooral een grote fan ben van de broeken van Blue Blood, zal ik jullie de mooiste vijf broeken laten zien.

Blue Blood heeft namelijk een erg leuk lookbook gemaakt waar je de broeken goed in kunt bekijken. Je kunt ook meteen zien bij welke soort outfit de broek kan passen, super handig dus.

Deze zandkleurige broek van Blue Blood past goed in het plaatje dat we eerder lieten zien. Ik heb het over de ‘op berenjacht look ‘. Met deze look kleden mannen zich super stoer. Dit kun je terug zien aan de schoenen, de mooie stoere broek en de bovenkleding. De broek past perfect in deze outfit, maar ook in heel veel andere outfits. Een handige casual broek die je niet kunt misssen.

Deze broek vind ik ook echt helemaal geweldig. Hij is super stoer door de donkere kleur en de leuke details. Ook het model is leuk, niet de strak maar ook niet te wijd. Deze broek staat eigenlijk bij elke man wel leuk.

Deze broek is net als de vorige broeken ook stoer. Dit komt natuurlijk ook omdat het de stijl van het merk is, maar deze is net weer even op een andere manier stoer dan de vorige. Deze broek heeft ‘gaten’ waardoor je er een beetje gehavend uit ziet. De broek heeft dus ook een beetje humor. Ik wil jullie ook nog even wijzen op het leuke rugzakje, dat staat echt super leuk bij deze outfit, maar bij elke andere outfit eigenlijk.

Deze broek ziet er iets minder stoer uit. Dat vind ik wel jammer, maar hij is ook niet saai. Omdat hij een beetje gekreukeld is, heeft hij een hele eigen uitstraling. Deze broek zou je aan kunnen trekken bij een outfit met wat drukkere elementen.

Deze broek lijkt erg op de eerste broek, maar dan in het blauw. Deze broek zou je saai kunnen noemen, maar ik vind hem juist niet saai. De kleur past goed bij de stof, en hij is makkelijk te combineren.

 

Authored by: Redactie