5 Broeken van Maison Scotch

Maison Scotch is al enige jaren en erg bekend en gewild merk. Hun ontwerpstudio zit in Amsterdam. In de kleren van Maison Scotch zijn veel invloeden vanuit andere landen terug te zien. De kleren zijn elegant en vrouwelijk en stralen tegelijkertijd ook iets liefs uit. Op het logo bevindt zich een paardenbloem, dit benadrukt de elegantie waar het merk voor staat.
Maison Scotch heeft de mooiste broeken. Dus ben je op zoek naar een nieuwe broek? Loop dan zeker ook even langs dit merk!
Ze hebben broeken in allerlei soorten en maten. Één van de leukste broeken die ze verkopen vind ik toch wel de Basic 5 pocket skinny broek in het groen.

denimplus.nl

Dit model sluit mooi aan en laat je figuur goed uitkomen. Het printje vind ik persoonlijk ook erg leuk. Het heeft iets wilds, maar door de donkere kleur groen blijft de print subtiel.
Ben jij niet zo van de printjes, maar ben je op zoek naar een broek die je altijd en overal bij aan kan? Ga dan voor een lichte denim jeans. Ook leuk voor het voorjaar!

jeansonline.nl

Het voordeel aan een lichte jeans is dat het overal bij kan. Het is dus zeker een must have voor in jou kledingkast.
Vind je een drukke print zoals de eerste foto iets té? Maar vind je de tweede broek te basic? Ga dan voor lichtbeige!

denimplus.nl

Dit model bevat een leuk riempje wat de broek iets speelser maakt. De broek is leuk te combineren met zwart of wit erboven, maar eigenlijk zijn er nog veel meer combinaties boven mogelijk. Met licht beige is het belangrijk dat je je creativiteit de loop laat! Er zijn veel meer mogelijkheden te vinden dan mensen denken.

Een andere favoriet van mij is de Maison Scotch Jeans Modemoiselle. Deze broek is wel erg smaakgevoelig, maar ik vind hem fantastisch!

jeansonline.nl

De vale plekken op de broek geven hem een stoere look en hij is ontzettend leuk te combineren met lage laarsjes. Ook kan je denken aan hakken. Hierdoor zet je een mooie balans tussen stoer en elegantie neer.

De laatste broek die zeker in dit rijtje thuis hoort is de perzikkleurige Maison Scotch Jean La Parisienne. Deze broek is gemaakt voor het voorjaar. De lichte kleur heeft een zoet en lief randje over zich heen. Leuk om te combineren met grijs of zwart. Mijd andere kleuren, want deze kunnen snel vloeken bij de perzikkleur.

jeansonline.nl

Authored by: Redactie