5 Items van Converse

Converse, wie kent de schoenen van dit merk niet. Ik denk dat iedereen tot nu toe in zijn leven wel een paar All Stars heeft gehad. Maar wat is er nou toch zo bijzonder aan deze schoenen? Dat is eigenlijk heel makkelijk, want met deze schoenen kun je atijd overal mee aankomen. Ze zijn in zoveel soorten kleuren, voor zowel mannen als vrouwen en lekker sportief.

Ik heb zelf ook een paar en vind ze heerlijk lopen. Het is soms zo fijn even deze leuke sneakers aan te trekken als je geen zin hebt in laarzen, hakken of slippers. Ze kunnen zowel in de zomer als in de winter. Naast schoenen verkoopt Converse ook kleding. Ik heb een paar leuke items opgezocht voor het aankomende jaar.

zalando.nl

Het merk staat vooral bekend om zijn sportieve stijl, wat toch casual is. Deze trui is hier een goed voorbeeld van. Super sportief en tegelijkertijd erg casual. Zelfs op je werk kan je zo’n trui dragen. Gewoon leuk op een skinny jeans en een paar sneakers eronder.

zalando.nl

Dit zijn een van de meeste verkochte modellen van Converse. Vooral in de zomer zijn ze erg leuk en kunnen goed onder een korte jeans. In de winter kan het model iets te kort zijn en kun je beter voor een iets langer model gaan.

 

zalando.nl

Converse heeft ook een groot assortiment tassen. Deze kun je voor alle gelegenheden gebruiken. Er zijn vrij veel soorten modellen en kleuren van Converse tassen. Je hebt rugtassen, schoudertassen, handtassen en laptoptassen. Ze zien er erg sportief uit en zijn erg stevig. Je kan er zo jaren mee doen.

zalando.nl

Dit zijn heerlijk warme snowboots. In de sneeuw zijn dit soort schoenen het aller prettigst. Van binnen is het gemaakt van wol, waardoor je in de winter zeker geen last zou krijgen van koude voeten. Zo als je kunt zien, heeft het dezelfde onderkant als de sneakers. Erg stevig en het ziet er ook nog eens leuk uit.

 

zalando.nl

Tijdens het sporten, draag ik het liefst zulke trainingsbroeken. Ze zitten comfortabel en zijn heel fijn te dragen tijdens het hardlopen. Als je ’s avonds geen zin hebt in een spijkerbroek en lekker op de bank wilt liggen, zijn deze broeken erg geschikt. Ze zijn lekker warm en zitten soepel om het lichaam.

 

 

Authored by: Redactie