5 Items van UGG Australia

Over het merk UGG zijn heel veel verschillende meningen. Vooral over de bekende UGG laarzen is niet iedereen te spreken. Toen ik ze voor het eerst zag, had ik er ook even mijn twijfels over. Maar al heel snel werd dit een trend en ja dan koop je ze toch zelf ook maar. En ik moet toegeven dat ze heerlijk lopen. Ik zou er in de winter eigenlijk niet meer zonder kunnen en je kan ze overal bij combineren.

Het merk staat vooral bekend om zijn laarzen, maar verkopen ook steeds meer andere items zoals slippers, handschoenen en tassen.

 

uggaustralia.nl

Dit zijn UGG laarzen uit de nieuwe collectie. Er zitten glitter pailletten op verwerkt en dat is tegenwoordig veel te zien. Deze boots zijn dus een echte trend.  Ze hebben een binnenzool van zacht schuim die is bekleed met echt sheepskin.

 

uggaustralia.nl

Naast laarzen hebben ze ook sportschoenen in de collectie. Ze zijn van binnen net zo lekker warm als de laarzen. Dus het verschil zou je eigenlijk niet merken. Deze kleur kun je heel goed combineren.

 

uggaustralia.nl

Deze knalrode tas is voor aankomend jaar een echte trend. Rood is altijd goed en valt lekker op. Vooral deze kleur is erg chique en kan voor veel gelegenheden gebruikt worden.

 

uggaustralia.nl

Ik geloof dat elke vrouw droomt van dit paar wanten. Voor wanten zijn ze wel prijzig, maar dan heb je ook wat. Van binnen zijn ze van dezelfde kwaliteit als de laarzen en dat is dus super warm. Een echte must have in de koude wintermaanden. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zijn goed te combineren bij je winterjas.

 

uggaustralia.nl

Ten slotte de bekendste UGG laarzen. Je zou kunnen denken wat hier nou zo bijzonder aan is. Opzich zijn ze niet echt bijzonder, maar ze zitten echt heel lekker. In het begin heb ik er ook aan moeten wennen, maar al snel snap je waarom bijna iedereen deze laarzen heeft of wilt hebben. Van binnen zitten ze super comfortabel en kun je een goede wandeling door de sneeuw maken zonder dat je koude voeten krijgt. Je kan ze ook goed combineren. Zowel op een legging als op een spijkerbroek.

 

 

 

Authored by: Redactie