5 kilo afvallen in 1 week

Wanneer de feestdagen zijn geweest of de vakantie zit erop kan het zijn dat je flink wat kilo’s bent aangekomen. Om 5 kilo af te vallen in 1 week is een flinke discipline vereist, doorzettingsvermogen kan er voor zorgen dat de kilo’s er binnen een week af zijn. Niet eten is niet verstandig, het is aan te raden om te minderen met het voedsel dat je tot je neemt. Eet gezond, denk dan aan fruit en allerlei groenten.

Vervang ongezonde tussendoortjes door gezonde producten zoals fruit. Neem tijdens het eten een bakje rauwkost en eet niet te veel. Dit alles kan er voor zorgen dat je binnen enkele dagen meerdere kilo’s kwijt zult raken, tot 5 kilo! Wanneer je jezelf dus een goede discipline op kunt leggen kunnen de kilo’s er zo af zijn.

apple and measure tape isolated on white

Binnen een week tijd afvallen
Veel mensen willen binnen een korte tijd van overtollige kilo’s af zijn. Wanneer dit bereikt moet worden dan moet er van alles aan de kant worden gezet. Tussendoortjes mogen niet meer genomen worden om 5 kilo binnen een week tijd kwijt te raken. Men is snel geneigd om bij het eten allerlei lekkere producten te nemen, bijvoorbeeld een lekker toetje of een beetje ijs na. Dit is erg slecht voor het lichaam en de kilo’s zullen er niet snel afgaan. Dan wordt het erg lastig om de 5 kilo kwijt te raken.

Een goede discipline, doorzettingsvermogen, een regelmatig eetpatroon zijn vereist voor een optimaal resultaat. Gezond eten is van belang om van het overtollige vet af te komen, allerlei lekkernijen moeten dus aan de kant worden geschoven voor bijvoorbeeld een appel of een kiwi. Als je dus binnen een week 5 kilo wilt afvallen doe je er goed aan om deze belangrijke voorwaarden in je achterhoofd te houden en uit te voeren. Wanneer de honger begint op te komen moet er water gedronken worden, het water vult de maag en dat stilt de honger. Wanneer de trek nog niet helemaal weg is kan er een stuk fruit gegeten worden.

Authored by: Celine

Geef een reactie