5 kilo afvallen in 5 dagen

Veel mensen hebben te kampen met overgewicht. Wanneer er een vakantie achter de rug is, zijn de kilo’s erbij gevlogen. In de vakantie wordt er immers vaak een beetje ongezond geleefd, op de kilo’s wordt niet gelet. Wanneer de kilo’s er dan weer af moeten, omdat mensen in de spiegel vaak wat overtollig vet zien, dan kan er gekozen worden voor een dieet om binnen 5 dagen, 5 kilo af te vallen. Een dieet zorgt ervoor dat er gezond gegeten wordt. Allerlei ongezonde producten worden in de kast gelaten en fruit en groente worden toegevoegd aan het menu. Maaltijden zoals patat en pizza zullen niet meer voorkomen. Deze maaltijden worden ingewisseld voor gezonde producten, rauwkost zal op het menu staan.

zo snel mogelijk afvallen

Wat kun je zelf doen?
Je kunt je afvragen wat je zelf kunt doen om 5 kilo af te vallen in 5 dagen. Water drinken is een gouden tip, wanneer de trek begint op te komen moet er water gedronken worden. Dit zal de eerste en voornaamste trek wegnemen. Daarbij is bewegen van belang, sporten is daarom een goede aanrader. Elke avond een uurtje hardlopen is een goede keuze, ook fietsend naar het werk kan bijdragen om 5 kilo af te vallen binnen 5 dagen.

zo snel mogelijk afvallen

In 5 dagen kilo’s kwijt raken
Om kilo’s kwijt te raken moet het eetpatroon flink aangepast worden. Je moet dus minder gaan eten. Waarschijnlijk moet je ook anders gaan eten. At je voorheen als je er zin in had, dan moet je nu proberen deze momenten anders in te vullen of uit te stellen. Dit hongerige gevoel moet dus weg, dit kan lastig zijn. Ga jezelf niet uithongeren. Daar bereik je niets mee, want dit houdt je niet vol en is ongezond. Je zult dan daarna weer teveel gaan eten (eetbuien). Eet op vaste tijden en eet bewust dan kun je 5 kilo afvallen in 5 dagen en dat is uiteindelijk het doel dat gerealiseerd moet worden.

Authored by: Celine

Geef een reactie