5 Schattige sjaaltjes van DEPT

Dept heeft erg veel kleding, daar staat het merk eigenlijk ook om bekend. Van de accessoires van Dept horen we eigenlijk niet zo veel. Dat komt waarschijnlijk omdat ze er niet zo veel hebben. Maar de accessoires die ze wel hebben zijn dan weer helemaal perfect. Ik vind de sjaaltjes die ze in hun collectie hebben echt super schattig.

Ze zijn niet heel erg breed, goot en lang maar juist erg fijn en schattig. Gelukkig zijn ze ook weer niet te dun, want anders heb je er niet zo veel aan. Al deze sjaaltjes hebben een goede mix van mohair, acryl en polyamide. Andere sjaaltjes hebben een goede combinatie van angora, viscose, katoen en acryl. Ze zijn dus lekker zacht en warm. Hier onder staan vijf verschillende en vooral schattige sjaaltjes.

Dit gele sjaaltje heeft een erg unieke gele kleur. De kleur is fel, maar niet fluor. Soms worden gele items een beetje dof en donker als ze geen fluor kleur hebben, maar deze sjaal heeft echt een perfecte kleur. Ik denk dat dit sjaaltje makkelijk te combineren is met andere kledingstukken zoals een colbert. Geel is natuurlijk een kleur die je niet als eerste uit een kledingrek zou pakken, maar bij dit sjaaltje zou ik dan wel doen!

Ook deze kleur vind ik erg mooi het is blauw met een heel klein beetje paars. Deze sjaal is iets stoerder dan de gele sjaal, maar ook erg mooi. Deze kleur is makkelijker te combineren omdat hij iets minder opvalt. Het is natuurlijk wel een beetje saai als je al veel blauwe kleding hebt, zoals zo veel mensen, om dan ook nog een blauwe sjaal te gaan dragen. Ik vind het juist mooi als hij een beetje uit de outfit springt.

Dit is geen colsjaal, dus je kunt hem zo los en strak om je nek doen als je wilt. Ik vind het erg vrolijk dat de sjaal gekleurde streepjes heeft. De kleur combinaties van de sjaals staan ook erg mooi bij elkaar.

Dit is eigenlijk het zelfde sjaaltje maar dan met andere kleuren. Dit sjaatje spreekt me iets meer aan door de combinatie van kleuren. Ik had niet gedacht dat paars met oranje een mooie combinatie kon zijn, maar wel dus!

Dit vind ik nog wel de stoerste sjaal van allemaal, omdat hij iets groffer is en omdat hij geen kleur heeft. het is wel schattig dat er ronde vormen in zitten. Dit is een handige sjaal voor bij elke outfit. Grijs kun je eigenlijk met alles combineren.

Dept.nl

 

Authored by: Redactie