5 Schoenen van Ash

Het schoenenmerk Ash werd opgericht in 2000. De trendy schoenen van het Italiaanse merk zijn erg populair en verkrijgbaar in de grote internationale steden. De collecties worden onderverdeeld in twee lijnen: Main Line voor chique gelegenheden en Fashion Sport voor een sportieve look. Er wordt veel aandacht besteedt aan de keuze van materialen en aan het spel van kleur en volume. De stijl is snel te herkennen: sexy, modern en een tintje rock.

Ik ben op zoek gegaan naar vijf paar schoenen . Er zit bijna voor elke vrouw wel wat tussen.

zalando.nl

Dit zijn neutrale, maar erg leuke laarsjes. Het heeft een kleur wat makkelijk te combineren is en erg leuk onder een skinny jeans zou staan. Ook kan je het onder een jurkje met een legging dragen.

zalando.nl

Ben jij het stoere type, dan zijn deze laarzen helemaal wat voor jou!  Deze  biker boots zijn te dragen bij vele gelegenheden. Allen voor een chique gelegenheid zou ik kiezen voor iets nettere schoenen . Deze laarzen kun je prima dragen voor een dagje winkelen of een lekkere winterse wandeling.

 

zalando.nl

Deze hoge sneakers zijn super sportief. Elke vrouw heeft wel een paar sneakers in de kast liggen. Ik vind dat elke type vrouw sneakers kan dragen. Je kan hiermee zoveel verschillende looks creëren. Heb je een outfit aan wat best chique is en je het toch iets sportiever wilt maken, dan kan dat heel goed met sneakers. Het voordeel van hoge sneakers is dat je deze goed in de winter kunt dragen. Lage sneakers zijn soms net te kort als je bijvoorbeeld fietst.

 

zalando.nl

Met deze mooie, opvallende schoenen ben jij de diva van de avond. Zelf zou ik ze onder een zwart jurkje dragen, maar ze kunnen ook heel goed onder bijvoorbeeld een zwarte skinny jeans. Het maakt je look helemaal vrouwelijk. Deze kleur blauw kan risicovol zijn, maar wel gedurfd. Met deze schoenen straal je zelfverzekerdheid uit, durf te laten zien wie je bent!

zalando.nl

Ik kon het niet laten om deze zomerse schoenen ook in dit rijtje te zetten.  Ik ben helemaal weg van deze schoenen en staan super onder een jurkje in de zomer. Door je lange benen  trek je alle aandacht van de mannen. Vergeet niet je teen nagels te lakken voor een ultieme zomerlook.

 

Authored by: Redactie