5 Schoenen van Santoni

Van het schoenenmerk Santoni had ik nog nooit eerder gehoord. Het merk komt uit Italie en staat bekend om zijn luxe schoenen en  andere lederwaren-producten zoals tassen en riemen. Het bedrijf is een familiebedrijf en werd opgericht door Andrea Santoni in 1975. Hun bekendheid is vooral door de luxe herenschoenen ontstaan. Naast mannenschoenen heeft Santoni zich nu ook gericht op vrouwenschoenen. De collectie voor de dames heet ook wel Rose collectie.

Het bijzondere aan deze schoenen vind ik dat ze met de hand zijn gemaakt. Wel is dit te merken aan de prijs, deze zijn bij sommige schoenen best hoog. Maar doordat het zelf is gemaakt en het echt leer is, is het zeker de prijs waard. Doordat de prijs wat aan de hoge kant zit, zou ik schoenen van dit merk alleen op bepaalde gelegenheden dragen en niet aantrekken voor een dagje winkelen.

 

voustenshoes.com

Dit zijn toch best stoere laarzen? De lengte en de kleur zijn chique aan deze schoen en de hak en de voorkant maken het wat stoerder. Op een jurkje zou het geweldig staan.

 

voustenshoes.com

Erg leuke korte laarsjes. Het is je misschien wel opgevallen dat ik vaak schrijf over korte laarsjes. Dit jaar en aankomend jaar zijn deze namelijk helemaal in. Ik vind dat je ze erg leuk kan combineren. Vooral onder een jurkje met een legging. Het maakt je outfit net wat meer casual. Onder een skinny jeans staan ze ook erg mooi. Met korte laarzen en een hak lijken je benen een stuk langer.

 

voustenshoes.com

Zelf zou ik niet zo snel voor deze laarzen kiezen, maar vind het erg stoer als je dat wel doet! Je trekt je niet zo veel van mensen aan en dat is iets om een voorbeeld aan te nemen.  Wees eens de eerste en waarschijnlijk zullen dan steeds meer vrouwen je volgen.

 

 

 

 

www.sarenza.nl

Een gewone, maar toch mooie en vrouwelijke laars. Het is een model wat goed te combineren is. Eigenlijk kan je het onder alles dragen. Vooral onder een jurk of rok. Zorg er voor dat je in je outfit verder geen zwart meer draagt, omdat deze laarzen erg zwart zijn en dan kan je look nogal somber worden.

 

www.bysmits.com

Dit zijn mijn favoriete laarzen. Het is een suede laars en heeft mooie fransjes over de achterkant van de schacht. Misschien een beetje een hoge hak, maar wel super vrouwelijk!

 

 

 

Authored by: Redactie