5 Versace Parfum tips

1. Versace Parfum voor de moderne man

De Versace eau de cologne voor mannen komt uit de beroemde, high-end luxe designer die gespecialiseerd is in kleding en accessoires, maar deze nieuwe toevoeging is zeker om het publiek te behagen. Het bevat een unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten die de zintuigen wakker maken.

Met peper, bloemen, bergamot en neroli geuren in een verfijnde mix dragen bij aan de sensuele aantrekkingskracht die de aandacht van mensen krijgt. Versace parfum voor de moderne mens is een verfijnde geur die ons laat ruiken als onze grootvaders deden, want het biedt een combinatie van geuren die tot in de perfectie gemengd zijn voor de moderne man.

2. Gianni Versace

Geboren in’46 in Reggio Calabria, Italië, Gianni Versace is een modeontwerper die meerdere bekroningen gekregen. Als leerling hielp hij zijn moeder in een kleermakerij bedrijf en hielp met het accentueren van jurken door het vinden van edelstenen. Hij was 26 toen hij verhuisde naar Milaan om te gaan werken als een mode-ontwerper, ook al had hij net zijn studies in de architectuur afgerond.

Na het ontwerpen van collecties voor Genny, Complice en Callahan in’76, besloot hij om een onderneming in zijn eentje te starten door het vrijgeven van zijn eigen damescollectie genaamd Gianni Versace. Met de hulp van zijn broer, Santo lanceerde hij een paar jaar later sieraden, horloges, woninginrichting, cosmetica en parfums. Dit maakt deel uit van dit top fashion bedrijf, naast de top damesmode werden ze beroemd om is.

Gianni Versace werd vermoord in’97 in zijn Miami Beach herenhuis. Zijn broer Santo werd de CEO en zus Donatella werd de Creative Director. Ondanks de dood van Gianni’s, blijven ze uitvoeren wat Gianni begonnen was.

3. Alluring Versace Parfum

Versace eau de cologne is een uitstekende keuze om te dragen naar kantoor, voor elke dag, en is perfect voor zeer speciale gelegenheden, zoals een romantische avond. De geur is niet sterk en hinderlijk, maar is verleidelijk en aantrekkelijk, zodat het wijdverspreid is voor een aantal verschillende gelegenheden.

4. Italiaans Erfgoed

Elke fles van Versace eau de cologne straalt luxe uit. Als Donatella Versace blijft gaan met visie van haar broer van het creëren van alleen de beste in luxe-artikelen, roept ze “Lusso! Lusso! Lusso!” Lusso is luxe in het Italiaans.

Een man die ervoor kiest om Versace eau de cologne te gebruiken is iemand die weet wat echte luxe betekent. De geur die in elke Versace fles zit staat voor alles wat het bedrijf heeft. luxe.

5. Love the Luxe

Vrouwen houden van de onderscheidende en luxe geur van Versace eau de cologne. Een fles moet worden beschouwd als een investering omdat het duur kan zijn, maar de moeite waard om voor de sensuele ervaring. Het ongelooflijke effect op vrouwen is afkomstig van de perfecte combinatie van ingrediënten. De geur van de eau de cologne voor de moderne man zal je aandacht van de vrouwen geven, het maakt niet uit wat uw stijl of persoonlijkheid je hebt.

Authored by: Tara

Geef een reactie