5 x musthaves die je eigenlijk gewoon moet hebben

skimnn jeans, leren jasje, enkellaarsjes, witte blouse, LBD

Iedereens kledingkast ziet er natuurlijk anders uit omdat niet iedereen dezelfde stijl heeft. Toch zijn er een paar basisitems, musthaves, die je eigenlijk gewoon in jouw kast moet hebben hangen. Bekijk hieronder welke 5 musthaves dat zijn en of jij al in het bezit bent van alle vijf de musthaves!

Perfect Skinny Jeans
Het kan misschien een lange zoektocht zijn, maar de perfecte skinny jeans mag niet ontbreken in jouw kast. Zoek een exemplaar die perfect past bij jouw lichaamsvorm en jouw goede kanten accentueert.
musthave2

 

Leren jasje
Een leren jasje is een echte klassieker, zeker het zwarte leren jasje. Leren jasje gaan nooit uit de mode en het is dan ook een onmisbare musthave voor jouw garderobe.
musthave1

Enkellaarsjes
Lekkere enkellaarsjes zijn zeker deze winter een echte musthave. Wil je helemaal volgens de laatste trend erbij lopen? Kies dan voor enkellaarsjes met en chunky zool!
musthave4

Witte blouse
De witte blouse is net als een leren jasje een tijdloos kledingstuk. De perfecte witte blouse kan zowel chique als nonchalant gecombineerd worden.
musthave

Little Black Dress
Met een Little Black Dress, ook wel LBD, zit je echt altijd goed. Of je nu kiest voor een exemplaar met peplum, off-shoulder of met kant, een LBD is onmisbaar in jouw garderobe!
musthave3