5x vesten voor de herfst

De zomer is jammer genoeg bijna voorbij en dat betekent dat de zomerkleding langzaam weer achter in de kast mag worden weggestopt. Aan de ene kant erg jammer, maar aan de andere kant ook wel weer leuk om de herfstkleding te voorschijn te halen. Laat jou najaarskleding een beetje te wensen over? Kan jij wel wat nieuwe kleding voor in de herfst gebruiken? Maar weet je niet zo goed voor wat voor soort kleding je moet gaan? Lees dan snel verder! Ik ga jou helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe herfstkleding.

Wat is er nou fijner in de herfst dan een lekker warm vestje? Vestjes zijn een echte must have voor elke kledingkast. Ze zijn ideaal en erg gemakkelijk om te combineren. Ook handig want door middel van vestjes kan jij jou zomerhemdjes ook nog dragen in de winter. Combineer je zomerhemdje dan gewoon met een vestje en je kan er weer tegenaan! Het enige nadeel aan vestjes is dat ze er in enorm grote hoeveelheden zijn. Hoe weet je nou wat voor soort vestjes in de mode zijn? Daarvoor kan jij het beste een aantal winkels af en steeds even een kijkje te nemen bij de nieuwe collecties. Dit geeft vaak een goed beeld van de huidige mode trends. Erg handig dus en nog leuk ook!

Je kan ook onderaan dit artikel even kijken bij de afbeeldingen. Ik heb voor jullie namelijk een aantal afbeeldingen uitgezocht met een aantal hippe vestjes waarmee jij deze herfst zeker gezien mag worden. Neem hier dan ook zeker een kijkje. Je kan ook zelf online inspiratie op doen voor een mooi nieuw vestje. Een echte aanrader is dan de site weheartit.com. Deze site staat vol met leuke afbeeldingen van huidige mode trends. De site werkt wel in het engels dus in plaats van op ‘vestjes’ moet je op ‘vests’ zoeken. Doe je ogen de kost en neem zeker even een kijkje bij onderstaande afbeeldingen.

weheartit.com

Authored by: Redactie