6 jaar samen

Wanneer jij al 6 jaar samen bent met je vriend kan je wel degelijk spreken van een lange relatie. Dat is zeker iets om heel erg trots op te zijn, want relaties van zo’n lange duur hoor je niet zo vaak meer. De meeste relaties van tegenwoordig houden toch wel na 2 jaartjes weer op. Erg zonde, want wat is er nou leuker dan 6 jaar achter elkaar verliefd zijn en nog steeds elke dag verliefd wakker te worden?

Het moment dat jullie 6 jaar samen zijn is dan ook zeker een moment om te vieren. Maar hoe vier jij nou jullie 6 jaar samen? Heb jij echt geen idee en kan je dus wel advies gebruiken? Lees dan snel verder!

Wanneer jij al zo lang samen bent met je vriend vind je het waarschijnlijk wel een leuk idee om hem te verrassen op deze speciale dag. Maar hoe doe jij dat nou, je vriend verrassen? Je kan natuurlijk de winkels in duiken en gewoon een leuk kadootje voor hem kopen. Hier is niets mis mee hoor, maar het is natuurlijk wel een beetje saai. Veel leuker is het voor jou om een activiteit te kunnen bedenken voor jullie samen. Hiervoor is het belangrijk om goed te kijken naar wat bij jullie past en waar jullie allebei van houden. Zijn jullie hele actieve personen en wel in wat voor spanning? Dan is het misschien wel een heel leuk idee om bijvoorbeeld samen iets te gaan doen als bungee jumpen of parachute springen. Zo versterk je ook de band tussen jullie twee nog meer. Vergeet niet iemand foto’s te laten maken. Op die manier kan je altijd later nog met een lach op je gezicht terug kijken op deze leuke dag. Je kan natuurlijk ook voor wat rustigers gaan en gezellig samen een weekendje naar de zee te gaan. Ga lekker op het strand bij zonsondergang picnicken en verwen elkaar! Dat heeft je vriend vast wel verdient.

da1 da2 da3 da4 da5

weheartit.com

 

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie