8 cozy designer winterjassen

De winter staat zo wat voor de deur en dat is zeker te voelen. Het wordt buiten steeds kouder en daarom hebben wij hier 8 cozy designer jassen voor je op een rijtje gezet, om zo inspiratie op te kunnen doen als jij je winterjas gaat komen.

De winterjassen van dit jaar zijn vrij divers. Het populairst is de lange jas, het liefst in camel/beige kleur. We zien verschillende celebrities hier dan ook in lopen. Andere hits zijn de parka, korte winter jacket en dan heb je ook nog de uitzonderingen van de modellen die vrij normaal zijn, maar dan wel een statement maken door bepaalde touch-ups en toevoegingen aan de stof of zakken of kraag.

De touch-ups kunnen verschillen van verschillende bewerkingen qua stof of juist een andere printje erop zit. Hierbij kan je denken aan dierenprintjes die verwerkt zijn op de kraag of zakken. We zien zelfs een jas van Mischa Nonoo dat er een wit gekleurde jas isĀ  die vierkanten gaten erin heeft aan de onderkant. Eigenlijk moet de jas iets geks hebben en het is in. Er zijn ook fluffy jassen.

Bekijk wat kiekjes van celebrities op fashion pagina’s en fashion blogs en doe wat inspiratie op. Er zijn genoeg van dit soort jassen te koop Bij de Mango, de Zara, River Island en vaak hebben online shops van de winkels ze ook.

hbz-wrap-coats-altuzarra

hbz-wrap-coats-ICB hbz-wrap-coats-Joseph hbz-wrap-coats-Max-Mara hbz-wrap-coats-Misha-Nonoo hbz-wrap-coats-Vanessa-Bruno-Athe hbz-wrap-coats-Vince hbz-wrap-coats-zara hbz-wrap-coats-00-hermes-28827184-sm