9straatjesonline vanuit je hotelkamer

De nieuwste ontwikkeling rondom de wereld van online shoppen. Zo kunnen gasten van hotel The Dylan Amsterdam nu via interactieve schermen op de hotelkamers online shoppen in het omliggende winkelgebied, of te wel ‘Room Shopping’.

Met één klik kan men nu vanuit de hotelkamer winkelen in 40 mode- en lifestylewinkels, die allemaal online zijn samengevoegd in 9straatjesonline. Maar dat is nog niet alles. Het gewenste product zal vervolgens al binnen één uur op de hotelkamer worden bezorgd door PostNL.

‘Een perfecte oplossing voor een specifieke behoefte: door de combinatie van het unieke en toepasselijke productaanbod van 9straatjesonline.com, hotel The Dylan met haar luxe reizigers en PostNL met hun efficiente ‘Same Hour & Same Day Delivery Services’. Met als resultaat een uniek winkelconcept dat past bij deze tijd,’ aldus Valerie van der Meer de medeoprichter van 9straatjesonline.com.

The Dylan is waarschijnlijk pas het begin van deze shopping service en zal in de toekomst veel breder worden uitgerold naar meerdere hotels. Wij zijn erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

 

Authored by: Celine

Geef een reactie