Aankomen in gewicht

Het is grappig hoe we een beroemd gevecht van WO2 hebben gevochten en het zijn begonnen te associëren met het extra gewicht dat zich lijkt te verzamelen rond onze buik naarmate we ouder worden. Eigenlijk is het helemaal niet zo grappig als u het ziet als een oorlog! Vaak lijkt er niets aan te doen en hoe weinig we ook eten, of hoeveel we ook meer gaan bewegen, ons middel wordt dikker en dikker terwijl we ondertussen een buitensporige hoeveelheid spiermassa lijken te verliezen. Hoewel zowel mannen als vrouwen gevoelig zijn voor deze leeftijdsgerelateerde gewichtstoename dat ergens aan het einde van de dertig en veertig begint, lijkt het erop dat vrouwen de meeste moeite hebben met het tegengaan van deze verspreiding op middelbare leeftijd.

Menselijk Groeihormoon-stimulerende Supplementen

Natuurlijk spreekt het voor zich dat onze behoefte aan calorie-inname daalt als gevolg van verminderde activiteit tijdens deze periode van ons leven, maar zelfs met een actief dieet lijken we vet-cellen te verzamelen in onze buik die maar niet weg te krijgen zijn. Er zijn verschillende hypotheses in verband met waarom dit gebeurt en de medische wetenschap heeft bepaald dat het inderdaad een combinatie van factoren is. De eerste reden voor deze ongewenste gewichtstoename zijn verlaagde niveaus aan menselijke groeihormonen, MGH, welke worden afgescheiden door de hypofyse. MGH is somatotropine wanneer het natuurlijk geproduceerd wordt door het lichaam en het is verantwoordelijk voor sterke botten en spieren, samen met vetvrije massa.

Bij het innemen van supplementen is het somatropine, een recombinant DNA-product dat wordt geproduceerd in een laboratorium. Groeiend bewijs suggereert dat somatropine-supplementen een effect kunnen hebben bij het voorkomen of op zijn minst vertragen van leeftijdsgerelateerde gewichtstoename in de buikstreek. Het moet duidelijk zijn dat MGH zelf alleen injecteerbaar is door een arts die bevoegd is om het therapeutisch te gebruiken. Als u een product inneemt wat aangeduid is als MGH-supplement, neemt u natuurlijke stoffen waarvan bekend is dat deze het vermogen van uw lichaam om groeihormonen te produceren op het niveau van een veel jonger persoon stimuleert.

Demystificatie van de Franse Paradox

Op dit punt in de tijd heeft iedereen die de laatste jaren regelmatig op het internet is geweest gehoord van de wonderen van zowel resveratrol als açaí-bessen. Hun impact op het lichaam werd uitgeroepen tot niets minder dan miraculeus, om twee specifieke voordelen. De eerste is hun vermogen om de niveaus van LDL-cholesterol in de bloedbaan te verlagen, wat helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten die hartaanvallen en beroertes veroorzaken. Het tweede voordeel is hun vermogen om gewichtstoename tegen te gaan, vooral leeftijdsgerelateerde gewichtstoename. Er is opgemerkt dat de Fransen, die als samenleving dagelijks rode wijn drinken, minder gevallen van hart- en vaatziekten en gewichtstoename van middelbare leeftijd hadden dan andere westerse landen. Wetenschappers hebben de stof in rode wijn wat deze voordelen promoot gefilterd en het resveratrol genoemd; zodoende de Franse Paradox.

De verbindingen in zowel resveratrol en de kleine açaí-bes zijn polyfenolen die bewezen de LDL-cholesterol (de slechteriken) tegengaan, wat een van de belangrijkste oorzaken is van gewichtstoename en coronaire hartziekten. Verdere studies hebben aangetoond dat de polyfenolen in groene thee ook op deze manier werken. Alle drie de supplementen zijn op grote schaal geadverteerd als componenten voor gewichtsverlies en zijn in de afgelopen jaren vrij trendy geworden. Sommige mensen zweren bij deze supplementen en hebben duidelijke verbeteringen laten zien in zowel gewichtsverlies als gezondere niveaus goede/slechte cholesterol in de bloedbaan. Toch moeten deze supplementen alleen gebruikt worden in combinatie met een gezondere levensstijl en na het nemen van supplementen besproken te hebben met een gekwalificeerde medische professional.

Authored by: Lisa