Accent kleding

Nieuwe kleding nodig? Maar vind jij het uitkiezen van kleding vaak erg lastig en kan je hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Zijn een aantal tips voor jou handig om te krijgen? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen bij het uitzoeken van een nieuwe gevulde kledingkast!

Allereerst is het handig om te kijken naar wat voor kleding er precies op dit moment in de mode is. Wanneer je al even door de winkels hebt gelopen is het je vast al wel opgevallen dat de kleding met accenten erg in de mode zijn. Dit zijn vaak kledingstukken met opvallende printjes of felle kleuren! Super leuk en ook nog eens erg origineel! Met accent kleding kan jij jou look helemaal uniek maken en je onderscheiden van de rest!

Deze broekjes zijn hier bijvoorbeeld een heel goed voorbeeld van. De broekjes zijn ontzettend vrolijk en staan het mooist wanneer jou benen lekker zijn bij gebruind door de zon. Vergeet ze dan ook niet mee te nemen wanneer je op vakantie gaat! Het combineren van deze broekjes is wel een verhaal apart. Combineer ze absoluut niet met een shirtje in een felle kleur (tenzij deze kleur terug komt in het broekje) of met een shirtje met een drukke print. Het geheel kan hierdoor te rommelig worden en je hebt ook kans dat je leuke broekje helemaal wegvalt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Deze trui legt een leuk accent op de print. De print is niet voor iedereen weggelegd en erg smaakgevoelig, maar wat je wel moet toegeven is dat deze print ontzettend creatief en erg grappig is! Leuk om te dragen naar een thema feestje, of wanneer je gaat snacken.

Of ga voor deze mooie jurk! Deze jurk legt een groot accent op jou benen. Wanneer je mooie benen hebt is deze jurk dan ook een echte must have, maar wanneer je erg onzeker bent over je benen kan je beter nog even verder kijken!

Hebben!

Mooi is deze jurk zeker!

weheartit.com

Authored by: Redactie