Accessoire trend: Veel dunne ringetjes

We hebben weer iets nieuws gespot namelijk het bij elkaar dragen van heel veel dunne ringetjes.
De trend hebben we voornamelijk veel gespot bij bloggers en stijliconen. Het gaat hier om het dragen van heel veel dunne ringetjes in kleuren zoals goud, zilver of roségoud. Zowel simpele ringetjes als ringetjes met een steentje of bijvoorbeeld strikje zijn leuk om met meerdere bij elkaar te dragen. Je kunt meerdere ringetjes om een vinger dragen maar ook om meerdere vingers een paar ringen. Het leuke aan deze trend is dat het eigenlijk heel subtiel is.

Het is niet heel erg opvallend maar juist ook weer wel. De ringen zijn subtiel en dun waardoor ze misschien niet meteen in het oog vallen maar wanneer iemand ze gespot heeft blijft hij even kijken naar de aparte hoeveelheid dunne ringetjes. Het fijne aan de ringen is het feit dat ze dun en licht zijn, ondanks dat je er veel tegelijk draagt voel je al snel niet meer dat je ze om hebt. Daarnaast kun je ze ook goed combineren met andere accessoires zoals armbanden of kettingen. Doordat de ringen zo subtiel zijn zal het niet gauw te druk worden.

Wanneer je altijd een rosé kleurige horloge draagt is het natuurlijk leuk om de kiezen voor ringen in een rosé gouden kleur. Naast rosé goud kun je uiteraard ook gouden of zilveren sieraden dragen of juist sieraden in felle kleurtjes. De ringen staan zowel leuk bij een winterse outfit als bij een zomerse outfit.

Ook kunnen ze goed in combinatie met een chique of feestelijk outfit maar ook met juist een hele casual outfit. Het dragen van vele dunne ringetjes tegelijkertijd zullen we dit voorjaar veel gaan zien. Het is een trend die voor veel vrouwen is weggelegd omdat veel vrouwen standaard al vaak een of meerdere ringen dragen. Een ring is een veilige accessoire die niet altijd meteen in het oog springt en daarom is deze favoriet bij velen vrouwen.

Authored by: Tara