Accessoires louis vuitton

Dat het modehuis Louis Vuitton tassen maakt dat weten de meesten van ons waarschijnlijk wel, maar wist je dat ze ook ontzettend mooie accessoires maken? Van sieraden tot sleutelhangers en van portemonnees tot zonnebrillen, you name it en het is er van het merk Louis Vuitton.

Natuurlijk is het wel altijd uitkijken met het kopen van accessoires van Louis Vuitton, omdat er een heleboel namaak op de markt is. En zelfs voor echte kenners is het soms niet van echt te onderscheiden, wat aangeeft dat de kwaliteit steeds beter wordt. Koop je Louis Vuitton accessoires dus niet op de markt, zeker weten dat het dan niet echt is, maar ga naar een gespecialiseerde winkel.

Ga bijvoorbeeld eens kijken voor deze hippe armband. Deze armband heeft een wat grovere schakel en felgekleurde bedels er aan hangen in allemaal verschillende vormen. Een leuke accessoire in de zomer bij een mooi wit zomerjurkje bijvoorbeeld.

Je geld en pasjes wil je natuurlijk ook een beetje stylish opbergen en dat kan ook met de accessoires van Louis Vuitton. Er is ook een ruime keus aan portemonnee’s en je zou bijvoorbeeld voor dit kleine, elegenate exemplaar kunnen kiezen in de kenmerkende kleuren van het merk.

In de zon hoef je ook niet zonder zonnebril van Louis Vuitton te zitten. Want ook zonnebrillen behoren tot de accessoire collectie van dit modieuze merk.

Armbanden hoeven niet groot en opvallend te zijn, dat bewijst dit simpele maar niet minder mooie armbandje. Eigenlijk niks anders dan een bandje van een hoge kwaliteit leer met een supermooie sluiting. Zo eenvoudig kan het zijn.

Houd je juist van iets minder eenvoudig dan komt Louis Vuitton je met deze armband zeker tegemoet. Lekker opvallend en fleurig roze en bezaaid met goudkleurige logo’s en de bloemen die in veel ontwerpen van dit merk terugkomen.

Authored by: Redactie