Adidas Originals x The Farm Company

Nadat ze een lente/zomer collectie hebben uitgebracht samen zijn ze nu weer back in business voor herfst/winter collectie nog voor dit najaar.

De collectie van Rita Ora is nog niet eens oud nieuws als Adidas beslist om een nieuwe collectie uit te brengen met het merk The Farm Company Brazilië. De nieuwe collectie ziet er niet bepaald herfst/winter achtig uit met felle kleuren en bloemenprints. Ze hebben het donkerder gemaakt voor de koude maanden met de kleur zwart. Dat is de achtergrond van alle items van de nieuwe collectie.Psychedelisch en tropisch, zo ziet de nieuwe collectie eruit van Adidas en The farm company. Zo zien de prints er op deze nieuwe outfits ook uit. Een deel van de collectie bestaat uit bloemenprint en een deel van de collectie bestaat uit een print met kleurige figuren. Van sneakers naar stoere trainingspakken het gaat er dit seizoen allemaal om om op te vallen in je nieuwe outfit.

De nieuwe collectie was tijdig gelanceerd tijdens het WK, wat werd gehouden in Brazilië. Ze hebben toen een lookbook gefotografeerd op de meest bekende plekken in de stad Rio de Janeiro.

Kijk je al uit naar de nieuwe collectie? Vanaf 1 oktober is de collectie verkrijgbaar op de site van Adidas en in de winkels.

 

adidas-originals-farm-company-clothing-2014-01 adidas-originals-farm-company-clothing-2014-02 adidas-originals-farm-company-clothing-2014-04 adidas-originals-farm-company-clothing-2014-05-774x1200