Adriana en Karolina voor IWC Watches

De wereldberoemde supermodellen Adriana Lima en Karolina Kurkova werken samen voor de nieuwe campagne voor IWC Watches. Dat is een merk binnen het luxe Swiss Watch bedrijf.

Adriana Lima, bekend van haar modellen carrière bij Victoria’s Secret is samen met haar collega Karolina Kurkova te zien in een nieuwe reclame van het horlogemerk IWC Watches. De foto’s zijn gemaakt door de fotograaf Peter Lindbergh. De collectie die te zien is op de foto’s is de nieuwe collectie genaamd IWC’s Portofino Midsize Collection. Er zijn overigens meerdere beroemde sterren te zien in deze reclame. Zoals de actrice Cate Blanchett, Christoph Waltz, Ewan McGregor, Emily Blunt, and Zhou Xun.

De fotoshoot werd gehouden in het Italiaanse plaatsje Portofino. Adriana en Karolina zijn het meest te zien in zwarte of marine-blauwe outfits. Ze zijn heel naturel opgemaakt, waardoor de aandacht wordt getrokken naar de prachtige horloges aan hun polsen. Ze dragen afwisselend jurkjes, pantsuits en jassen.

De collectie van IWC Watch is nog niet uit, en wanneer dat zal zijn is jammer genoeg ook nog niet bekend. De prijzen van de horloges lopen tussen de 5.000 euro tot ongeveer 21.000 euro. Als je wat meer wilt weten over de andere collecties van IWC Watch kan je een kijkje nemen op de site van IWC Watch.

iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-01 iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-02 iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-03 iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-04 iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-05 iwc-watches-adriana-lima-ads-2014-06