Adriana Lima gaat scheiden

Ook deze Victoria’s Secret angel gaat scheiden. Eerder ging de relatie tussen collega Angel Alessandra en haar man al niet zo over rozen en ex-Angel Miranda Kerr is vorig jaar gescheiden van acteur Orlando Bloom. Maar nu is ook Adriana Lima weer single en gaat ze scheiden van haar man.

Een nare tijd voor Adriana. Ze maakte het afgelopen weekend bekend dat zij en haar man, oud basketballer Marko Jaric, na vijf jaar huwelijk er een punt achter zetten. ‘Na lang overwegen hebben we besloten uit elkaar te gaan na een huwelijk van vijf jaar. We zijn dankbaar dat we ouders mogen zijn van onze fantastische dochters en we gaan we blijven ze samen opvoeden. We stellen het op prijs als iedereen onze privacy respecteert terwijl ieder lid van ons gezin een nieuwe stap gaat maken’, laat ze nog weten aan People magazine.

De 32-jarige top model en 35-jarige Marko ontmoeten elkaar via gezamenlijke vrienden en stapten in 2009 in het huwelijksbootje. Ze hebben twee dochters samen, Valentina (4) en Sienna (19 maanden).

 

Authored by: Celine

Geef een reactie