Adriana Lima voor Versace for Riachuelo campagne

Nadat het nieuws in juli bekend was gemaakt hebben we hier de eerste foto’s van het topmodel dat te schitteren is in de nieuwe campagne foto’s voor Versace. De campagne heet Versace for Riachuelo campagne. De foto’s hebben aan de ene kant een wat hippie vibe, maar aan de andere kant ook erg tropisch.

Adriana Lima is te zien in twee foto’s die zijn uitgebracht door het Italiaanse merk Versace. Op de ene foto staat ze geposeerd naast een supergrote zeepaard. Het shirt wat ze daarop aanheeft zit ook vol met zeesterren. Haar gouden accessoires zijn daarop aangepast. Ze draagt een gouden ring van een zeester. Op de tweede foto is ze te zien naast een supergrote ananas. Op deze foto heeft ze een two-piece setje aan. Op het topje zijn twee zeepaardjes afgebeeld. De tas die ze in haar linkerhand vastheeft zitten vol met zee-achtige dingen. Zoals schelpen en zeesterren. We zijn benieuwd wat we verder kunnen verwachten van deze campagne.

De fotografen van deze fotoshoot was Mert & Marcus. De drie zijn geen vreemden van elkaar. Onlangs hebben Mert & Marcus Adriana vastgelegd voor haar covershoot van Vogue Parijs.

Hieronder hebben we de foto’s van het topmodel die poseert voor Versace.

adriana-lima-versace-riachuelo-2014-ad-campaign01 adriana-lima-versace-riachuelo-2014-ad-campaign02