Afvallen door middel van een operatie

Uw afvallen opties door middel van een operatie

Bent u op zoek om gewicht te verliezen? Als u bent, u waarschijnlijk al weet dat u een aantal verschillende opties te hebben. Zo kunt u gaan over het verliezen van gewicht natuurlijk, met het gebruik van lichaamsbeweging en gezond eten. U kunt ook gewicht verliezen met de hulp van gewichtsverlies producten, zoals dieet pillen. Een andere optie die je hebt is gewichtsverlies chirurgie. Hoewel alle van de vorige gewichtsverlies methoden zijn populair, is gewichtsverlies chirurgie snel toe in populariteit.

Als u geïnteresseerd bent in het ondergaan van chirurgie van het gewichtsverlies, je bent niet alleen. Zoals eerder vermeld, is gewichtsverlies chirurgie steeds populairder. Als u nog nooit overwogen gewichtsverlies chirurgie voor, kan je je afvragen wat al uw opties zijn. Hoewel er een aantal verschillende gewichtsverlies chirurgische procedures die u kunt ondergaan, zult u merken dat er twee belangrijke procedures. Deze procedures, die maag-bypass operatie en lap-band chirurgie omvatten, worden hieronder toegelicht.

Maag-bypass operatie is een gewichtsverlies chirurgie dat de nieten van de maag gaat. Dat is waarom deze procedure wordt ook vaak aangeduid als maag nieten. Bij het ondergaan van maag-bypass operatie, de chirurg zal deel een aantal van je maag, het maken van een kleiner zakje. Uw darm wordt dan omgeleid, waardoor het zo dat uw voedselconsumptie slechts een deel van uw maag beïnvloedt. Dit is wat maakt het mogelijk voor u gewicht te verliezen met maag-bypass operatie.

Hoewel maag-bypass operatie is een groot gewichtsverlies chirurgie te ondergaan, is het isnít goed voor iedereen. De meeste artsen eisen dat hun patiënten te zijn zo’n tachtig kilo of meer overgewicht. In sommige zeldzame gevallen, degenen die minder dan tachtig kilo overgewicht kunnen maag-bypass operatie ondergaan, indien hun gezondheid in gevaar is of als ze andere medische problemen, zoals diabetes.

Zoals eerder vermeld, lap-band chirurgie is een andere gewichtsverlies chirurgie die wordt steeds populairder. Lap-band chirurgie is vergelijkbaar met maag-bypass operatie. Bij het ondergaan van lap-band chirurgie, is je maag zakje kleiner gemaakt. Een van de weinige verschillen is dat je maag niet wordt geniet, maar een verstelbare band wordt gebruikt. Dat is een van de redenen waarom lap-band chirurgie is zo populair, omdat de gebruikte band kan volledig worden verwijderd of gemakkelijk aangepast.

Lap-band chirurgie en maag-bypass operatie zijn niet de enige gewichtsverlies operaties voor u beschikbaar, maar ze zijn twee van de meest populaire. Duizenden Amerikanen hebben ondergaan deze twee gewichtsverlies operaties. Voor veel mensen, gewichtsverlies chirurgie is een laatste redmiddel. Velen die ondergaan gewichtsverlies chirurgie nog niet had succes met het verliezen van gewicht op een andere manier. Als u geïnteresseerd bent in het ondergaan van een gewichtsverlies chirurgische ingreep, zal u wilt spreken met uw arts.

Een van de vele redenen waarom het belangrijk is om te spreken met uw arts of een andere zorgverlener is omdat gewichtsverlies chirurgie isnít goed voor iedereen. Naast het feit dat bij de ìright, î gewicht, moet u ook de wilskracht om uw voedselconsumptie te verminderen. Als je eet te veel voedsel, namelijk te veel voedsel voor je maag te houden, kunt u niet alleen schadelijk voor uw gewichtsverlies vooruitgang, maar u kunt uw gezondheid ook in gevaar brengen. Daarom is uw gewichtsverlies chirurgie beslissing is niet een die je alleen kunt maken, het is er een die moet worden gemaakt in combinatie met een professionele zorgverlener.

Authored by: Lisa