Afvallen door niet te eten

Het kan gebeuren dat de wens ontstaat om af te vallen. De vraag kan dan opkomen hoe dit gerealiseerd kan worden. Dit kun je doen door bijna niet meer te eten. Bijna niet meer te eten klinkt misschien zwaar, maar je kunt voor een dieet kiezen waarbij je bijna alleen maar shakes drinkt Je krijgt dan je voedingstoffen binnen door middel van een lekkere shake van fruit of wat anders. Hierbij moet je natuurlijk altijd nog wat eten alleen dan stuk minder dan normaal. Zoals fruit of crackers, eieren enz.

In veel gevallen is het wel toegestaan om met mate fruit te eten, fruit is immers erg gezond. Wel is het zo dat er een hongerig gevoel ontstaat wat kan zorgen voor problemen. Als je een dieet volgt waarbij je bijna niet mag eten, kun je soms erg lastige momenten ervaren. Om dit te voorkomen moet je veel drinken. Water is dan een erg goede optie. Water is immers gezond en stopt het hongergevoel!
gezond

Snel afvallen door niet te eten
Wanneer er voor wordt gekozen om af te vallen dan is de wens uiteraard dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Door minder te eten kan dit snel worden bereikt, minder eten zorgt er immers voor dat er geen calorieën worden ingenomen. Deze calorieën zorgen er namelijk voor dat je dik wordt, helemaal als je teveel calorieën binnen krijgt. Wanneer dit het geval is kan er gekozen worden voor een dieet waarbij er niet gegeten dient te worden.

Niet eten is dat wel mogelijk?
De vraag kan opkomen of het wel mogelijk is om niet te eten. Is dat niet te rigoureus? Kom je dan geen essentiële stoffen te kort? Je moet uiteraard wel de juiste voedingsstoffen binnen krijgen, deze krijg je binnen door middel van een lekkere vruchtenshake of een ander sapje waarin de goede voedingstoffen zitten en overig kleine maaltijden. Er wordt dus weinig voedsel genomen waarbij gekauwd moet worden. Afvallen door met mate te eten is dus mogelijk en het nuttigen van gezonde shakes is een goede manier om kilo’s kwijt te raken.

Authored by: Celine

Geef een reactie