Afvallen door sporten thuis

Fysieke oefeningen zullen u ongetwijfeld helpen af te vallen, maar uw lichaam heeft energie nodig om de andere functies van uw dagelijkse leven te behouden. Veel crash-dieetprogramma’s vereisen niet alleen dat u minder eet, ze leggen u ook een zwaar trainingsprogramma op. Het is niet ongehoord dat mensen die aan deze programma’s doen uiteindelijk medische hulp nodig hebben voor aandoeningen variĆ«rend van chronische vermoeidheid tot ongevallen met betrekking tot oefeningen en ziekten.

Andere bijwerkingen die u kunt verwachten van een crash-dieet om af te vallen zijn onder andere verminderde spierspanning, en in het uiterste geval kan een eetstoornis zoals anorexia of boulimia zich aandienen. In dat stadium is het lichaam begonnen zichzelf aan te vallen.

Het is waar dat een programma dat inhoudt dat u uzelf uithongert om af te vallen voor sommigen werkt. Sterker nog, de meerderheid van de mensen die dit programma promoten hebben er op een bepaald moment in hun leven baat bij gehad. Maar de waarheid is dat gewichtsproblemen veroorzaakt worden door veel factoren, sommigen die verschillen per individu. Of een hongerdieet wel of niet voor u werkt is afhankelijk van hoe uw lichaam in elkaar zit, uw psychologische aanleg, de genetica, en een groot aantal andere factoren. Als u bijvoorbeeld een “zoetekauw” bent, en chocoladesnoepjes gewoonweg onweerstaanbaar vindt, is uw probleem psychologisch en moet anders worden behandeld dan iemand die overgewicht heeft als gevolg van een tekort aan lichamelijke beweging. Uw gewichtsprobleem kan zelfs helemaal niet gerelateerd zijn aan uw voeding, en daarom zullen de aanbevolen veranderingen van voeding niet voor iedereen werken.

Raadpleeg Eerst Uw Arts

Uw arts weet wat de beste dieetprogramma’s zijn die werken. Dit, plus het feit dat hij uw fysieke sterke en zwakke punten kent, maakt dat dit een zeer verstandige optie is om te kiezen. Bovendien zal uw arts waarschijnlijk een aantal feiten hebben met betrekken tot het voorgestelde programma voor gewichtsverlies van zijn andere patiĆ«nten – meer informatie dan dat u heeft, tenminste. Volg het advies van uw arts. Soms zijn we alleen maar met ons lichaam aan het knoeien door niet om de mening van een expert te vragen – informatie dat in de eerste plaats gratis was!

Authored by: Lisa