Afvallen met fruitshakes

Veel mensen hebben het over afvallen, maar soms heb je een duwtje in de rug nodig om echt te beginnen en natuurlijk om door te gaan tot je je doel hebt bereikt. Heb je wel eens gedacht aan afvallen met fruitshakes?

Het leukste is dat je de fruitshakes zelf kunt maken en dit is heel eenvoudig om te doen. Welke soorten fruit je iedere dag gaat eten bepaal je zelf. Je zou aardbeien en bananen met elkaar kunnen mengen en dat is heerlijk! Neem daar daarom de tijd voor en zorg dat je iedere dag weer een paar heerlijke fruitshakes maakt.

shakeAls je naar je werk moet en je weet nog niet zo goed wat je daar moet nuttigen, neem dan een van je fruitshakes mee zodat je daar ook wat lekkers en gezond hebt. De hele dag door houd je er rekening mee dat je met het afvallen bezig bent. Je maakt een aantal verschillende shakes per dag. Neem fruit van het seizoen, dan ben je voordeliger uit. Het beste kun je eens per week op een vast moment jezelf wegen, je ziet dan wat de fruitshakes met je doen.

 Fruitshakes en afvallen gaan goed samen

Als je nu gaat afvallen doe het dan samen met de fruitshakes. Als je dan ook nog wat meer gaat bewegen dan zal je dat zeker goed doen. Maak hier ook tijd voor vrij zodat je gaat ontdekken hoeveel sneller het afvallen dan gaat. Iedere dag een uurtje bewegen, in de ochtend een half uur wandelen en tussen de middag op je werk bijvoorbeeld.

Het is niet alleen goed om af te vallen, je bent ook meteen veel fitter na een kwartier in de buitenlucht. Combineer gezond eten met bewegen in de buitenlucht als je wilt afvallen. Het is een stuk gezonder, afvallen doe je automatisch en je gaat je doel bereiken! Zorg dat je die kans nu niet laat gaan en start vandaag nog met de fruitshakes, want ik spreek uit ervaring het werkt echt. 

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie