Alessandra Ambrosio x Replay

Alessandra Ambrosio en meerdere beroemdheden zijn te zien in de nieuwe reclame van Replay. Replay heeft een nieuwe lijn uitgebracht genaamd Hyperflex denim.

Het Braziliaans model Alessandra Ambrosio is te zien als een onderzoeker in de nieuwe campagne video van Replay Hyperflex denim. De nieuwe lijn van Replay bevat super elastische broeken, waar je dus veel verschillende dingen in zou kunnen doen (in het filmpje wordt het wat duidelijker). Bekende voetballers zoals Suarez, Piqué en Neymar zijn te zien in de reclame terwijl ze voetbal trucjes uitvoeren om te laten zien hoe elastisch de nieuwe broeken zijn. Alessandra zelf speelt een soort van onderzoeker die testen uitvoert met de deelnemers. Ook zijn er modellen die een soort van gevecht hebben over een broek, die ze bijna uit elkaar trekken. De broeken zijn zo elastisch dat je er zelf in kan twerken. Ook is de Nederlandse danser Timor te zien in de nieuwe reclame. Hij is beroemd geworden door So You Think You Can Dance en hij heeft gedanst voor de king of pop zelf Michael Jackson.

De Hyperflex broeken van Replay zijn al verkrijgbaar op de site van Zalando en Replay zelf. De leus van deze nieuwe collectie luidt Stretch Your Limits. Kijk hieronder voor het filmpje van Replay.alessandra-ambrosio-replay-denim-2014