Alessandra Ambrosio voor Lui Magazine

Het topmodel Alessandra Ambrosio gaat uit de kleren voor het Franse mannenmagazine Lui. De uitgave is voor de maand november. De Braziliaans babe gaat helemaal topless om de mannen kijkplezier te gunnen. De fotograaf voor deze fotoshoot was Liz Collins en de styling is geheel verzorgd door Anna Schiffel van Bird Production.

Het model draagt voornamelijk short en stropdassen. Alessandra laat de harten sneller kloppen in de jaren 70 geïnspireerde kleding style. Ze draagt onder andere outfits van Kenzo, Chanel en Dior. William Bartel heeft de make-up gedaan en het haar door Vi Sapyyapy en de nagels zijn gedaan door Typhaine.

Alessandra Ambrosio kennen we natuurlijk allemaal van het lingeriemerk Victoria’s Secret. Ze is van Braziliaanse afkomst en besloot op achtjarige leeftijd dat ze model wilde worden. Haar eerste job als model was voor het blad Elle. Ze is nu uitgegroeid als één van de bekendste modellen ter wereld. In 2008 kregen zij en haar verloofde hun eerste kind, de tweede kwam ter wereld in 2012. Het is natuurlijk ook wel vanzelfsprekend dat Alessandra dit jaar weer zal meelopen met de jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow in Londen.

Hieronder hebben we hier de foto’s van de sexy fotoshoot die Alessandra heeft gedaan. Wat vinden jullie ervan?

alessandra-ambrosio-topless-photoshoot01 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot02 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot03 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot04 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot05 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot06 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot07 alessandra-ambrosio-topless-photoshoot08