Alessandra uit de kleren voor LUI Magazine

Het Franse manneblad LUI Magazine bestaat al echt heel lang en heeft altijd al aparte covers gehad. Maar dat we ooit een bijna naakte Alessanra Ambrossio op de voorkant zouden zien… Zo ver hadden we niet gedacht.

De Brazilaanse Alessandra heeft een topcarrière en eigenlijk is het ook niet gek dat ze dan gevraagd wordt voor zulke bladen. Aangezien ze een ook een model is voor Victoria’s Secret en ze daarvoor alleen maar in lingerie loopt, is dit verder geen ding voor, lijkt ons. Ze wordt op de foto’s verder goed bedekt waar nodig. Het tijdschrift heeft dan ook al heel wat ervaring met zulke shoots. Daarbij komt dat Ambrossio haar killerbody maar al te graag toont en waarom ook niet? We mean, look at those abs!

Alessandra staat dus ook de cover van het november issue van LUI Magazine. Hiermee loopt zij in de voeten van voorganger Rihanna, die op de cover stond met haar nipples.

Het tijdschrift bestaat al sinds 1963 en werd opnieuw gelanceerd in 2013. Lui betekent in het Frans hij. Niet alleen in Frankrijk bestaat dit blad, ook in andere landen. Wereldwijd hebben diverse landen hetzelfde blad, alleen dan hun eigen edities. Vanaf 1977 was er ook een Duitse editie. Deze werd gestopt in 1992. Vanaf 1972 kwam ook Amerika met zijn eigen editie en deze liep tot 2007. Andere landen zijn Italië, Spanje en Brazlië die ook hun eigen editie hadden.

 

Lui France - Novembre 2014 Lui France - Novembre 2014 Lui France - Novembre 2014 Lui France - Novembre 2014 Lui France - Novembre 2014 LUI012COVER-635x836