Alexander McQueen in V&A Museum

Er zijn momenteel verschillende exposities gaande in de hele wereld. Maar dit is waarschijnlijk toch echt dé expositie waar wij niet op kunnen wachten.

In London in het Victoria & Albert Museum zal vanaf 15 maart 2015 tot en met 19 juli 2015 de expositie van Alexander McQueen te zien zijn. De expositie heet Alexander McQueen: Savage Beauty.  Het zal de grootste showcase zijn dat hij tot nu toe nog nooit eerder heeft gedaan. De tentoonstelling zal bestaan uit meer dan 200 stukken.

Zodra de collecties in London zijn, zullen er ook wat stukken bij zitten van Isabella Blow en de House of Givenchy. Sommige van de stukken zijn uit eerdere collecties van McQueen en zijn nog nooit eerder vertoond. De stukken representeren een sectie in het geheel dat zijn roots als designer in London gaat tonen.

De drama van McQueen’s catwalk shows zullen ook in het museum terug te vinden zijn. Het productieteam Gainsbury & Whiting heeft een diverse magische momenten verwerkt in de tentoonstelling, inclusief 3D foto’s van Kate Moss tijdens de A/W 2007.

Savage Beauty is een samenwerking van de meest creatieve en talentvolle ontwerpers van onze tijd. Sarah Burton is creatief director bij Alexander en zegt dat Lee geniaal is en een ware visie heeft die grenzen verlegt, uitdagingen aangaat en inspirerend is. Hij gelooft erin dat creativiteit en innovatie en zijn talent grenzeloos is.

De expositie is te zien in het V&A Museum in London van 15 maart 2015 t/m 19 juli 2015.

hbz-mcqueen-embed-1-md hbz-mcqueen-embed-3-lg hbz-mcqueen-embed-2-md