Alexander Wang komt met sneaker-zool tassen

De bijzondere tassen van Alexander Wang’s Spring 2015 collectie zijn nu al te verkrijgen. Oke. En dan? Nou… Deze tassen zijn vrij bijzonder en apart. Ze zijn namelijk gemaakt van sneaker zool materiaal.

Ja, sneaker zool materiaal. Dat rubberige zool… Vinden we dat wel zo fijn voor een tas? Wij hebben onze twijfels erover. Hoewel de Spring collectie glamorous, sportief en slick was, waren deze tassen toch echt wel de eyecatchers tijdens de hele show.

Wang heeft de tassen ontworpen door inspiratie van tassen die al eerder met deze materialen gemaakt waren. Materialen als lucht gevuld rubber, lakleer en roggehuidleer kwamen in zijn hoofd. Na het fast-fashion van Moschino stelt ook Wang drie ontwerpen van zijn show beschikbaar. Dit heeft hij al gedaan na een paar weken na de fashion show in New York. De tassen zijn verder zo gemaakt dat ze het model van sneakers hebben. Het is verder een uniek model om te zien, laat staan om te hebben. Het zijn wel kleine modellen, dus wie weet wat er wel en niet in past. Het lijkt ons niet handig om veel te gebruiken door dat rubberige. Dat plakt en schuurt zo langs je heen. Maar om het te zien, is het best een praalstukje.

De tassen zijn vanaf 29 september verkrijgbaar op de site van Alexander Wang. Hoeveel deze juweeltjes gaan kosten… Dat is nog niet bekend.

Alexander Wang had verder een spetterende autumn/winter 2014 en spring 2015 show.

alexander-wang-tassen-141336alexander-wang-tas-141333

alexander-wang-tas-1-141334 alexander-wang-tas-2-141335

Geef een reactie