Allison Williams in Allure en praat over haar gewichtsverlies

Als je de serie Girls hebt gevolgd is Allison Williams je niet onbekend, al ken je haar dan waarschijnlijk onder de naam Marnie Michaels. Allison Williams is een Amerikaanse actrice, muzikant en komiek. Het is niet raar dat Allison Williams voor een leven in de schijnwerpers en op tv koos, haar vader Brian Williams is bekend van NBC Nighlt News en haar moeder werkt ook in de TV wereld.

In het december nummer van Allure vertelt Allison Williams onder andere over haar gewichtsverlies. “When I did the ‘Mad Men thing’ I was graduating from college — you’re college-weight. And so when we filmed the pilot for ‘Girls’ and even into that first season, I looked like someone I hadn’t looked like for four years. But that’s still the way it was set in people’s minds, so they’re like, ‘Oh, my God, you’ve lost weight.’ And I’m like, ‘This is just the way my body is very naturally.” legt ze uit.

In de fotoshoot in het magazine zien we Allison in een groene jurk en staand op een alligator, allemaal elementen die ook in het sprookje Peter Pan voorkomen. Dit is geen toeval want Allison Williams zal in de NBC Peter Pan Live! musical te zien zijn.

allison1