Amanda Bynes (weer) opgepakt

Amanda Bynes is een Amerikaanse actrice die vooral bekend is geworden door de films She’s the Man en What a Girl Wants. Na haar grote acteersuccessen ging het al snel bergafwaarts voor de actrice. Amanda Bynes is meerdere keren met de politie in aanraking geweest voor onder andere rijden onder invloed, crimineel bezit van marihuana, bellen tijdens het rijden. Ook stak de een brand aan op de oprit van een vreemdeling waarna ze werd opgenomen in een psychiatrische kliniek.

In december 2013 kregen haar ouders zeggenschap over Amanda Bynes. Sinds het aflopen van deze zeggenschap deze maand gaat het meteen weer niet goed met de 28-jarige actrice. Tijdens een ritje in haar auto stond Amanda bynes stil midden op een kruispunt. Toen de politie verhaal kwam halen vermoedde zij dat de actrice onder invloed was van drugs. Uit een drugtest bleek dat Amanda inderdaad onder invloed was van wiet. TMZ heeft het politiebericht ingezien en zegt dat in het rapport staat geschreven van Amanda Bynes en verfomfaaid uit. De actrice stond na het betalen van de borg van vijftien duizend euro weer op vrije voeten.

Haar ouders zeggen geen aanleiding te zien om de zeggenschap te verlengen, volgens hen gaat het gewoon goed met hun dochter.

amanda