Amerikaanse legerkleding

Wie had gedacht dat Amerikaanse legerkleding helemaal hip is? Dat is het in ieder geval wel en het mooiste is, dat je het met allemaal verschillende kledingstukken kunt combineren. Naast uiteraard de legerjassen en broeken met een legerprint zie je ook de Amerikaanse vlag regelmatig terug komen.

En je kunt dus je Amerikaanse legerkleding goed combineren met een sjaal met de Amerikaanse vlag bijvoorbeeld, maar kijk ook eens in je kast naar andere kledingstukken. Ik heb hieronder wat verschillende combinaties met Amerikaanse legerkleding voor je verzameld om een beetje inspiratie op te doen.

Ga bijvoorbeeld voor stoer met een wit shirt met print en een zwarte skinny onder je Amerikaanse legerjas. Als je nog legerboots hebt dan combineert dat prima en anders kunnen een paar sneakers ook zeker.

Ook in de zomer kun je met Amerikaanse legerkleding een prima combinatie maken. Je kan bijvoorbeeld een korte jeans combineren met een shirt met legerprint. Een sjaaltje met de Amerikaanse vlag maakt het af net als de accessoires om er toch een beetje een vrouwelijk touch aan te geven.

Een broek met legerpint kun je nu in verschillende winkels vinden. Ik heb het dan niet zo zeer over de wijde cargobroek, die vind ik meestal nogal onflatteus staan bij vrouwen. Een skinny broek met een legerprint is echter een heel ander verhaal. Hier is deze mooi gecombineerd met een zwart shirt.

Stoer en romantisch gaan ook samen zoals je hier kunt zien. Amerikaanse legerkleding in de vorm van een jas is hier gecombineerd met een lief wit jurkje en stoere zwarte laarzen. Hoewel het een apart geheel is, klopt de combinatie wel.

Wil je niet de print van de Amerikaanse legerkleding? Dan kies je toch voor een legergroen jasje en combineer je dat met een shirt met de Amerikaanse vlag er op?

Authored by: Redactie