Amsterdam Fashion Bootcamp

Heb je altijd al veel interesse gehad in mode en wil jij later in de modewereld werken? Let dan goed op, want dit is misschien je kans. B Academy organiseert namelijk voor het eerst het Amsterdam Fashion Bootcamp.

Deze Fashion Bootcamp betekent 5 dagen non stop fashion. Tijdens deze verkorte fashion opleiding leer je volgens de academy binnen no-time alle basics uit de verschillende onderdelen van de mode industrie. Dus ontwerpen, bloggen, tv- en celebrity styling, personal shoppen, imago styling en zelfs het maken van een modetijdschrift. Je krijgt hiermee dus echt de kans om een eerste stap te zetten in de modewereld.

Het bestaat uit verschillende korte cursussen die worden gegeven door mensen die ook daadwerkelijk uit de mode industrie komen. Iedereen met een leeftijd van 12 tot en met 20 jaar kan deze bootcamp volgen voor een prijs van €590,-.

De verschillende korte cursussen worden gegeven door mensen uit de mode-industrie en kan door iedereen gevolgd worden in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar. Het Amsterdam Fashion Bootcamp zal twee keer plaatsvinden van 1 juli t/m 25 juli en van 11 augustus t/m 15 augustus.

 

Authored by: Celine