Andy Warhol kleding

Bijna iedereen weet wie Andy Warhol is, of heeft tenminste één van zijn werken gezien. Zijn vlakke en contrastrijke schilderijen en zeefdrukken van beroemdheden zoals Marilyn Monroe, Elvis Presly en Grace Jones kom je nu nog overal tegen. Daarnaast zijn ook de afbeeldingen van verpakte producten en alledaagse objecten zoals Campbell’s-soepblikken, bloemen en de banaan op de cover van een LP erg bekend.

De originele Andy Warhol producties zijn voor gewone stervelingen eigenlijk niet te betalen, maar je kunt toch dagelijks je portie Andy Warhol krijgen. Er bestaat namelijk ook Andy Warhol kleding, zodat je zijn producties elke keer kunt bewonderen.

Een bekende productie was de afbeelding van Campbells tomatensoep. En deze is dus ook verwerkt in Andy Warhol kleding. Deze stilistische tuniek draag je mooi op een leren skinny met uitgesproken make-up zoals hier. Nu maar hopen dat je omgeving geen honger krijgt…

Iets minder opvallend, maar zeker niet minder mooi is deze combinatie van een Andy Warhol shirt met blazer en shorts. Goed gekozen hoe het zwart en geel uit het shirt weer terug komt in de blazer en de korte broek. Zo creëer je een evenwichtige combinatie.

De platenhoes met de banaan waarover ik in het begin schreef, heeft ook zijn weg gevonden naar Andy Warhol kleding. In dit geval is er een shirt van gemaakt, waarmee je zeker opvalt in de menigte. Leuk voor als je naar een festival gaat bijvoorbeeld.

Als je geen genoeg kunt krijgen van Andy Warhol, dan is deze witte top zeker wat voor jou. Hij is voorzien van maar liefst 9 zeefdrukken van Andy Warhol in verschillende kleuren. Top om te combineren op een jeans of te dragen als jurkje met goede panty er onder.

En wil je niet zo zeer een afbeelding van Andy Warhol op je kleding, maar ben je wel dol op zijn uitspraken, dan kan dat natuurlijk ook altijd!

Authored by: Redactie